Slip kreativiteten løs!

Dato: 6 Apr 2017

Uendelige muligheder med brandbeskyttende sikkerhedsglas fra Vetrotech

Slip kreativiteten løs!

Slip kreativiteten løs!

Uendelige muligheder med brandbeskyttende sikkerhedsglas fra Vetrotech

Vetrotech arbejder for, at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt de individuelle ønsker til glasopbygninger kan overholde de eventuelle brandkrav. Vetrotech udvikler og tester produkter konstant, så man kan fokusere på æstetik i stedet for begrænsninger.

Brandbeskyttende sikkerhedsglas i superligaen

På BAU byggemessen i München i år præsenterede Vetrotech for første gang Contraflam® Mega – det højeste brandbeskyttende sikkerhedsglas på markedet med en max. højde på 4.600 mm og max. bredde på 2.300 mm. Contraflam® Mega opfylder et stort ønske fra arkitekter og bygherrer om at kunne bygge med højere glasflader med brandsikkerheden intakt. Vil man se Vetrotechs’ Contraflam® Mega live, er man velkommen til at besøge Vetrotechs søsterselskab Saint-Gobain Glassolutions, som har et stort showroom på Industriholmen 61 i Hvidovre.

Vetrotech hjælper med inspiration og vejledning

Man kan også finde inspiration på Vetrotechs LinkedIn profil, hvor der er referencer og de seneste nyheder fra Vetrotech. Med glas er der uendelige muligheder for at designe og bygge unikke miljøer med optimal komfort. De mange forskellige løsninger kan give anledning til tvivl.

I brochuren Ingen røg, Ingen risiko, Ingen Panik kan man se et simpelt skema, som hurtigt guider én i forhold til, hvilken produkttype, der passer til de aktuelle behov, og hvilke certificeringer det opfylder.

Kontakt: www.vetrotech.com, tlf. 70 22 52 58

 

Referenceprojekter fra Vetrotech

Dokk 1

Dokk 1

Nybygning | Aarhus | 1,8 Mia.Kr

Nybygning af bibliotek i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorde...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...

Operaen

Operaen

Nybygning | København | 1,2 mia.kr

Nybygning af musikhus i København på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår