Silestone® & Dekton® i nyt hotelinteriør

Annonce – Dato 15 mar 2022

Med det nybyggede Scandic CPH Strandpark matcher Scandic-kæden både fremtidige interiørtrends og kravene fra et selektivt, nyt gæstesegment. Nordisk, afslappet og i mødekommende med fokus på funktionelle, vedligeholdelsesfrie og bæredygtige materialevalg – som f.eks. de højtydende overflader Silestone® og Dekton®.

Cosentino, ultrakompakte dekton til det krævende showkøkken, buffeter og udendørsarealer

Det attraktivt beliggende Scandic CPH Strandpark har et markant, nyt udtryk – og er det første med nyudviklede designkoncept som fremadrettet skal tegne Skandic-kædens profil. Konceptet er skabt af den svenske designvirksomhed, koncept™, som har gentænkt hotelkædens profil med vægt på et umiskendeligt skandinavisk udtryk, holdbarhed & slidstyrke og ikke mindst bæredygtighed og CO2-neutrale materialer.

Læs om samarbejdet mellem Scandic & Cosentino.

Naturmaterialer & slidstærke Silestone®

Silestone® er lavet af mere end 90% naturlig kvarts – og den hårdføre, resistente overflade findes i et væld af smukke naturnuancer, så det var ikke svært at finde et match til interiørets mange naturmaterialer, som rattan, naturtræ og læder.

Vi har valgt at arbejde med Silestone som bordplader i alle restauranter, lounge- og barområder og værelser, fordi det er et ekstremt holdbart materiale, der er nemt at vedligeholde & gøre rent.’, siger Vera Arvidsson fra koncept™.

Læs mere om Silestone®.

Cosentino, Dekton til showkøkken, buffeter og udendørsarealer

Ultrakompakte Dekton® til det krævende showkøkken, buffeter & udendørsarealer

For at løfte funktionaliteten i det travle, åbne køkken valgte koncept™ at kombinere de lyse Silestone® borodplade med en matchende overflade i Dekton®, som tåler stort set alt: Varme, kulde, flammer, køkkenredskaber, skarpe knive – og spild af helt almindelige ingredienser som olier, citrusfrugter, tomat og specielt rødvin. Og for at binde indendørs- og udendørsarealer sammen fortsætter valget af Dekton® til terrasserne, hvor bordpladerne i Dekton® er et sikkert valg i forhold til både frost & UV-stråler.

Læs mere om Dekton®.

Cosentino, fokus på bæredygtighed og co2 neutralitet

Fokus på bæredygtighed & CO2-neutralitet

Med et skarpt blik på både trends og den grønne omstilling i såvel de professionelle køkkener og fremtidsorienteret hoteldrift har hvert enkelt materialevalgte til den nye Scandic-profil været båret af grønne tanker: ’Vi har selektivt valgt Dekton & Silestone med afsæt i produkternes grønne profil, som vi ser som et stort plus i for til den hoteloplevelse, som vi ønsker at skabe.’ slutter Vera Arvidsson.

Både Dekton® og Silestone® er klimavenlige, certificeret CO2-neutrale produkter, som er produceret med vedvarende energi, genanvendt vand og en stadig voksende andel af genbrugsmaterialer fra egen produktion. Læs mere her.

Se mere fra Scandic CPH Strandpark

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...