SabetoFLEX gennemføringer

Annonce – Dato 24 nov 2022

Gennemføringerne kan leveres i Ø 125 – 160 – 200 – 250 mm og i længder 600 – 900 – 1200 mm. Alle leveres med løs inddækning til det tag, du har brug for.

SabetoFLEX løsninger passer til alle de steder, der skal tætnes mod vand eller fugt

SabetoFLEX løsninger passer til alle de steder, der skal tætnes mod vand eller fugt

Alle taler mere og mere om systemløsninger, problemet er bare, at ingen har alle delene. Så hvis der står at du skal anvende et system godkendt til gennemføringen gennem dampspærren, hvilket system skal den så passe til?

Derfor har vi udviklet vores produkter, så de passer til ALLE typer af dampspærrer, undertage og tage. Også til alle almindelige typer af rør, kabler og skorstene, som du møder i byggeriet. Vi kender ingen andre, som kan tilbyde dig det samme. Og så med 20 års garanti!

SabetoFLEX løsninger er godkendt til alle former for gennemføringer

Når du skal gennem taget med et afkast fra ventilationsanlægget, emhætten, badet, aftrækket fra en gaskedel, varmepumpen eller skorstenen, ja så har SabetoFLEX løsninger til alle de steder, hvor du skal tætne mod vand eller fugt.

Så det er ret enkelt, du skal bare altid have SabetoFLEX produkter i bilen, så kan du altid løse opgaven.

SabetoFLEX - Gennemføring Systemgodkendte løsninger fra A til Z fra SabetoFLEX:

SabetoFLEX Lyddæmperset til gennemføring
Undertagsgennemføring med afstand til brandbart materiale
SabetoFLEX Undertagsgennemføring
Dampspærre membran PE/PP

Splittegning

Montering

Nem montering med en løs inddækning i stedet for en fastmonteret. Løsningen gør, at du ikke skal tilpasse rørets længde særlig nøjagtigt, der er fra 0 til 400 millimeters længde til justering i den løse inddækning. Det, at der kan monteres én del ad gangen, gør dit arbejde meget lettere. Som vist på splittegningen er det nemt at se, hvor du skal føre lyddæmpersættet ned, og hvis du også bruger vores undertagsgennemføring med afstand, så bliver det igen lidt lettere at montere. Vi fremstiller selv alle de varer, som er vist på splittegningen, således at du kun behøver at ringe ét sted. Flexmaterialet tåler montering i forbindelse med alle normale bygningsmaterialer uden behov for efterbehandling eller vedligehold.

Garanti

Alle vores produkter er med 20 års totalgaranti, og ikke noget med småt. Det synes vi er lettere og mere sikkert for dig og dine kunder.

Yderligere information: www.sabetoflex.dk, tlf. 40 68 99 50.