Nyt digitalt GSM panel til indgangskontrol

Annonce – Dato 16 nov 2017

Den gode løsning til stor brugerflade og begrænset mulighed for ledningstræk

Nyt digitalt GSM panel til indgangskontrol

Nyt digitalt GSM panel til indgangskontrol

Den gode løsning til stor brugerflade og begrænset mulighed for ledningstræk

Det nye digitale GSM panel fra Videx er ideelt til indgange med mange brugere, såsom kollegier, større virksomheder, store beboelses ejendomme eller lignende.

Om panelet

Det digitale GSM panel er lavet i børstet rustfri stål, som gør det modstandsdygtigt overfor vejr, vind og hærværk. Systemet kan have op til 500 kodede telefonnumre, og brugerne kan gratis ringe til panelet og aktivere låsen. Derudover råder panelet over et ko¬detastatur, som brugerne hver især kan bruge til at åbne døren med. Panelet indeholder en grafisk LCD-skærm på 128 x 64 pixel og blåt baggrundslys, lysdioder til tastaturet og taster og funktionsknapper, som hjælper den besøgende at søge efter navn, hvorefter opkaldet kan foretages. Det digitale GSM panel tillader besvarelse af opkald fra dørsta¬tionen på en mobiltelefon. På denne måde kan døren betjenes, selvom brugeren ikke er til stede på adressen. GSM-systemet er baseret på 4000-seriens paneldesign, men er selvstændigt og kræver kun en strømforsyning og en antenne. 

Nem installation

Panelet programmeres ved hjælp af et USB-interface tilsluttet en computer, og der kan bl.a. ændres telefon¬numre, låserelætid, opkaldstid, mikrofon og højtalervolu¬men samt mange andre funktioner. Hvert anlæg udstyres med et sim-kort som derved gør det muligt at ændre opkaldsnumre, indstillinger m.m. via SMS. Der kan yderligere tilkøbes en webbaseret onlineportal, hvorfra det er muligt at ændre telefonnumre. Administrationen har derved mulighed for at udskifte numre online.

Løsningstilpasset

Det digitale GSM panel har alle 4000-seriens egenskaber som eksempelvis kontrol af flere døre, kodetastatur og fingeraftrykslæser.  Som noget nyt har systemet fået indbygge Vproxlæser i anlægget, som kan klare op til 2000 forskellige brikker. Som supplement til hurtig søgning af opkaldsmodtageren har Videx udviklet en æstetisk navnplade i rustfri stål. Standarden males i sort granit farve så den matcher 4000-seriens ramme og øvrige moduler. Dette giver de besøgende et hurtigt overblik over beboerne. På denne måde kan de hurtigt finde frem til modtagerpersonens lejlighedsnummer og foretage opkaldet til beboeren.

Support

Videx står altid klar med en hjælpende hånd. Videx sørger for at systemet er programmeret fra start, og at alle beboerne er lagt ind i systemet. Dette gør det hurtigt og nemt for installatøren at opsætte og aktivere anlægget.

Yderligere oplysninger: www.videx.dk, tlf. 3929 8000.

 

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...