Ny serie af digitale paneler fra Videx

Annonce – Dato 30 nov 2017

Den gode løsning til stor brugerflade med eller uden videotelefon

Ny serie af digitale paneler fra Videx

Ny serie af digitale paneler fra Videx

Det digitale panel er ideelt til indgange med mange brugere, såsom kollegier, større virksomheder, store beboelsesejendomme eller lignende.

Om panelet

Det digitale dørpanel fra Videx kan klare op til 998 brugere. Panelet er er lavet i børstet rustfri stål, som gør det modstandsdygtigt overfor vejr, vind og hærværk. Derudover råder panelet over et LCD display på 128 x 64 pixel med blåt baggrundslys, numerisk tastatur med integreret kodetastatur og tilhørende software til programmering. Hver bruger kan have en 3-6 cifrede adgangskode og tilhørende Vprox nøglebrik. Panelet har mulighed for at besvare et opkald via audio 2l bus svartelefon eller en videotelefon.

Video installation

Anlægget kan fås med indbygget kamera, som er et farve-CCD dag/nat kamera med IR-lysdioder. Kameraet giver den bedst mulige visning i forhold til den aktuelle belysning, og har en synsvinkel på 170 grader.

Løsningstilpasset

Det digitale panel har alle 4000-seriens egenskaber som eksempelvis briklæser, kodetastatur og fingeraftrykslæser. Som noget nyt har systemet fået indbygget Vprox læser i panelerne, som kan klare op til 2800 forskellige brikker.

Som supplement til hurtig søgning af opkaldsmodtageren har Videx udviklet en æstetisk informationsnavneplade i rustfri stål, som males i sort granit farve, så den matcher 4000-seriens rammer og øvrige moduler. Dette giver den besøgende et hurtigt overblik over beboerne, således de hurtigt kan finde frem til modtagerpersonens lejlighedsnummer og foretage opkaldet.

Panelet kan programmeres ved hjælp af det indbyggede numeriske tastatur eller ved hjælp af et programmeringssæt, der indeholder software og et forbindelseskabel mellem frontpanelet og pc'en.

Support

Videx står altid klar med en hjælpende hånd. Videx sørger for at systemet er programmeret fra start, og at alle beboerne er lagt ind i systemet. Dette gør det hurtigt og nemt for installatøren at opsætte og aktivere anlægget.

Se mere på www.videx.dk

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår