Ny revolutionerende stærk gipsplade

Annonce – Dato 19 jan 2017

Mere end 10 gange så stærk som standardgips

Ny revolutionerende stærk gipsplade

Ny revolutionerende stærk gipsplade

Mere end 10 gange så stærk som standardgips

Takket være en ny patenteret teknologi har Gyproc kunnet udvikle Gyproc Habito™ – en gipsplade med revolutionerende styrke og bæreevne. Der er tale om en superstærk og robust løsning til indervægge, der yder høj brandmodstand og ekstra god lydisolering. Alt sammen fuldt dokumenteret i Gyproc systemløsninger.

Stærkere end andre pladetyper

Hemmeligheden bag styrken er sammensætningen af materialet, hvor der anvendes en meget hård gipskerne med en høj fiberarmering. Den ekstra styrke opnås helt uden at reducere materialets bæredygtighed. Tests har vist at Habito™ er betydelig stærkere end andre pladetyper, og det giver nogle helt nye muligheder, når der er behov for høj styrke og slagfasthed. Tabellen viser antallet af stød (fra en 3 kg stålkugle), der skal til for at trænge igennem overfladen på forskellige pladetyper.

Anvendelsesmuligheder

Habito™ er derfor et oplagt valg i ekstra hårde miljøer som skoler, institutioner og hospitaler, hvor der ofte er et behov for ekstra modstandsdygtige vægge. Vægge der holder længere og reducerer behovet for reparation og vedligeholdelse. Men der er masser af muligheder med Habito™, for udover pladens styrke er den også skruefast, så man nu kan hænge TV, hylder og skabe op direkte i væggen, helt uden forboring og plugs. Op til 40 kg med én helt almindelig 5 mm træskrue. Den skruefaste plade er også et godt alternativ til fibergips og træplader.

Se mere på gyproc.dk/habito eller kontakt os her

Referenceprojekter fra Saint-Gobain Gyproc

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår