Mega muligheder i kæmpe dimensioner

Dato: 26 jan 2017

Brandbeskyttende sikkerhedsglas i oversize giver helt nye designmuligheder

Mega muligheder i kæmpe dimensioner

Mega muligheder i kæmpe dimensioner

Brandbeskyttende sikkerhedsglas i oversize giver helt nye designmuligheder

Arkitekternes øgede efterspørgsel efter meget store glaspartier uden samlinger har fået glasspecialisten Vetrotech i udviklingslaboratoriet. Det har resulteret i brandbeskyttende sikkerhedsglas i en helt ny liga. Med sine 2.300 x 4.600 mm giver Contraflam Mega arkitekter mulighed for at arbejde med glasløsninger uden samlinger i hidtil usete dimensioner uden at gå på kompromis med brandsikkerheden.

Multifunktionelt brandbeskyttende sikkerhedsglas

Contraflam Mega er det højeste brandgodkendte sikkerhedsglas på markedet. Glasset er ideelt til at skabe større åbninger med lysindfald i fx atrier, lobbyer og trappegange. Ud over den større designfrihed giver Contraflam Mega også mulighed for at arbejde med andre funktioner som lydreduktion, indbrudssikkerhed og individuelt designet silketryk, samtidig med at brandsikkerheden opretholdes.

Gennemtestet

Contraflam Mega kan kombineres med populære profilsystemer til en elegant systemløsning, som giver en væsentligt forbedret visuel transparens og mere dagslys i bygningen. Løsningen har gennemgået en omfattende sikkerhedstest hos Efectis Nederland B.V., hvor glasset sammen med Jansen VISS-systemet har opnået både en EI 30- og en EI60klassificering. Glassets dobbeltrettede brandbeskyttelse, som sikrer fuld integritet og isolering fra begge sider, er dokumenteret i tests.

Selvom dimensionerne er store, kan installatører trygt håndtere og installere Contraflam Mega. Glasset er ligesom alle de øvrige produkter i Contraflam-familien, som udgangspunkt fremstillet af hærdet sikkerhedsglas, hvilket reducerer risikoen for brud på byggepladsen.

Yderligere information: www.vetrotech.com/

Referenceprojekter fra Vetrotech

Dokk 1

Dokk 1

Nybygning | Aarhus | 1,8 Mia.Kr

Nybygning af bibliotek i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorde...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...

Operaen

Operaen

Nybygning | København | 1,2 mia.kr

Nybygning af musikhus i København på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår