Lauridsen Handel leverer materiel til Hotel Scandic Spectrum

Annonce – Dato 3 Dec 2020

I 2021 kan København invitere gæster indenfor på et helt nyt hotel på Kalvebod Brygge – et hotelbyggeri som Pihlkonsortiet står for. I tæt samarbejde LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S skal Pihl styre slagets gang, når Hotel Scandic Spectrum vokser op af jorden.

Ambitionen med hotellet er, at det bliver et levende og indbydende sted at besøge og som er med til at skabe et attraktivt byliv i området på Kalvebod Brygge. Ejendommen Hotel Scandic Spectrum er et erhvervsbyggeri i høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet.

Ambitionen med hotellet er, at det bliver et levende og indbydende sted at besøge

632 værelser i fem etager

Hotellet opføres i syv etager bestående af ca. 30.760 m² med 632 hotelværelser på 1. – 5. etage, reception, konference og restauranter på stueetagen, og på 6. etage vil der være konference, restaurant og roof top barer og terrasser. Kælderetagerne vil bestå af et areal på ca. 11.510 m² med 179 parkeringspladser, spa og pool område, lager og tekniske rum.

Fedtudskillere med pumpestation

Til Hotellet skulle der bruges to fuldautomatiske fedtudskillere (en NS 2 og en NS 15) samt en Aqualift F XL pumpestation. De fuldautomatiske fedtudskillere mixer og makulerer indholdet i fedtudskilleren automatisk til slamsugeren, de rengør automatisk udskillertanken med varmt vand og endelig genfylder de automatisk udskilleren med koldt vand.

Til denne løsning valgte man at sætte en Aqualift F XL pumpestation i forlængelse af udskillerne, da vandet ikke kunne løbe selv til hovedkloakken. Herved sikrer man også driften ved eksempelvis opstuvning. Alternativt kan der anvendes en Ecolift XL Hybrid bypass pumpestation i applikationer, hvor vandet kan løbe selv.

Læs mere her om højvandssikring af ejendomme med en stor brugerkreds: Bypass Pumpestationer | Energirigtig ejendoms højvandssikring (lhi.dk)

Sonic Control niveaumåler

Derudover valgte bygherre en Sonic Control niveaumåler, som måler og registrerer fedtlagets tykkelse i udskilleren. Når udskilleren når et max-niveau, sender Sonic Control alarmboks en besked over bygningens CTS-anlæg, således viceværten er orienteret og kan planlægge, hvornår slamsugeren skal tømme udskilleren.

Tømning hver 14. dag eller én gang om måneden

Sonic Control kan desuden tilsluttes et telekontrol modem, der kan sende SMS-beskeder om driftsstatus på op til tre forskellige enheder. På den måde kan installatører, pedeller eller kommuner planlægge og følge med i, hvornår en udskiller skal tømmes, hvor ofte den bliver tømt eller hvornår den skal serviceres. I følge DIN EN 1825-2 skal en fedtudskiller tømmes, renses og genopfyldes med rent vand hver 14. dag eller minimum én gang om måneden. DIN 4040-100 siger ligeledes, at tømning af en fedtudskiller skal foretages i intervaller, der sikrer, at udskillerens slamfang samt kapacitet ikke overskrides.

TØMNING HVER 14. DAG ELLER ÉN GANG OM MÅNEDENTØMNING I STØRRE INTERVALLER

Tømning i større intervaller

I bygninger hvor der ikke samles nok fedt til, at udskilleren tømmes én gang om måneden, skal man have tilladelse fra lokale myndigheder om tømning i større intervaller end angivet i DIN EN 1825-2. Her er det vigtigt, at installatøren medbringer bevis for fedtniveauerne. Installatøren kan blot medbringe logbogen fra Sonic Control som bevis for dette.

Garanti

Endelig er det værd at bemærke, at Kessel giver 20 års fabriksgaranti på gennemtæring af alle tanke i polyethylen, hvilket var en vigtig faktor for Scandic Hotel samt Pihl i beslutningsprocessen.

Fordele

  • Få styr på fedtudskillerens tømning
  • Niveaumåleren fejlfinder for dig, hvorved du kan spare tid
  • Tilknyt et telekontrol modem og orientér alle interessenter
  • Planlæg din dag

Video:

Link til case.

Yderligere information: www.lhi.dk, tlf. 75 16 90 29.

Referenceprojekter fra Lauridsen Handel & Import A/S

Kristianiagade 9

Kristianiagade 9

København

Etablering af Teater

Etablering af Teater

Indv.renovering | Odsherred | 6,7 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Odsherred . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Indv.renovering | Varde | Uoplyst

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Varde . Selve byggeriet er påbegyndt n...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...