Glasroc F Firecase brandisolering

Annonce – Dato 8 Dec 2016

MK-godkendt system til brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

Glasroc F Firecase brandisolering

Glasroc F Firecase brandisolering

MK-godkendt system til brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

Kun de færreste tænker over risikoen for brand i det daglige. Vi overlader til myndigheder og rådgivere at brandsikre vores boliger, kontorer, indkøbscentre og andre steder, hvor vi færdes. Derfor er det også vigtigt at rådgivere kan føle sig sikre, når de skal foreskrive brandbeskyttelse, og for Gyproc som leverandør er det vigtigt at kunne tilbyde systemer, der er testet og godkendt iht. til nye gældende krav.

Effektiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner

Med Glasroc F FireCase tilbydes et effektivt system til beklædning og passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner. Systemet er testet og MK-godkendt til at yde brandbeskyttelse i op til 120 minutter i henhold til gældende standard EN 13381-4:2013.

Anvendelsesmuligheder

Glasroc F FireCase kan anvendes til brandisolering af de fleste typer af stålbjælker og -søjler i 30, 60, 90 eller 120 minutter. Pladerne er skruefaste og kan i mange tilfælde skrues sammen uden brug af hjælpeprofiler. Med Glasroc F FireCase opnås en plan og robust overflade, uden behov for yderligere overfladebehandling. Ved højere æstetiske krav kan overfladen spartles og males på samme traditionelle måde som almindelige gipsplader.

Godkendelser og klassifikationer

Glasroc F FireCase er desuden CE-mærket og klassificeret som A1 materiale (ubrændbart) jf. det europæiske klassifikationssystem.

På Gyprocs hjemmeside kan man se mere om Glasroc F Firecase og hente de seneste opdaterede godkendelser. Download seneste opdaterede MK godkendelse.

Gratis beregningsprogram

Med Firecase beregningsprogrammet er det nu meget nemmere at foreskrive den rette brandbeskyttelse. Beregningsprogrammet er et gratis online værktøj, hvor man med 5 enkle trin kan beregne den optimale brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner.
Prøv programmet her

► Nærmere informationer: www.gyproc.dk

 

Referenceprojekter fra Saint-Gobain Gyproc

Erhvervsakademiet, Aarhus

Erhvervsakademiet, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage...

Forfatterhuset

Forfatterhuset

Nybygning | København | 37,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt a...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår