Giv et nyt liv til jeres facade

Annonce – Dato 3 sep 2020

Videx tableau

Hos Videx er hver dag dedikeret til at gøre facader og bygninger unikke. Vi arbejder med respekt for den danske bygningsarv og udviser stor forståelse for det æstetiske udtryk. Uanset bygningstype så skaber vi den optimale løsning der passer til den enkelte bygning og behov. Vi har en stigende efterspørgsel for udskiftning af ældre tableauer, hvor der i flere tilfælde ønskes mindre synligt og elegant design som erstatning.

Vi fornyer med kvalitet og design, der passer til alle facader

Vi fornyer med kvalitet og design, der passer til alle facader

Gennem flere år har vi håndteret udarbejdelse af tableauer til for eksempel fredede bygninger såsom Nyboder, der krævede specialmål for at passe ind i bygningens helhed og udtryk. Skrøbelige facade-materialer, skæve vinkler og bygningens teksturer varierer ofte og gør at tableauerne tilpasses bygningen og ikke omvendt.

Forlæng levetiden med modernisering

I nogle tilfælde er det også muligt at puste nyt liv i det eksisterende Videx tableau - en såkaldt pladerenovering. Her er det muligt at skifte trykknapper, skilteholdere og belysning. Vores erfaringer er, at der ofte er tale om funktionelle anlæg som gerne bibeholdes, men efter mange års slitage eller hærværk er blevet medtaget, og kræver derfor en kærlig hånd.

Videx dørtelefoner

Vi har gennem 30 års erfaring skabt løsninger, som nemt kan tilpasses de udfordringer som måtte være. Hvorvidt der er tale om begrænset plads eller eksisterende løsninger, hvor man ønsker at minimerer arbejdet til udskiftning af komplette anlæg, så finder vi en løsning.

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg