Fremtidsikret dørtelefoni til A/B Opnæsgård

Annonce – Dato 6 mar 2020

Vi hjælper jer med en skræddersyet løsning

I 2017 blev vi kontaktet af CERTEGO, der havde kunden A/B Opnæsgård som ønskede, at udskifte deres eksisterende anlæg med et nyere og mere let betjeneligt anlæg, der kunne opfylde behovet enkelthed, brugervenlighed og samtidig være fremtidssikret. Dette betød først og fremmeste adskillige møder med bestyrelsen, deltagelse i generalforsamlingen, hvor beboerne havde mulighed for at stille spørgsmål og samtidig vende deres behov. Her faldt valget på vores 4000 serier med bred mulighed for at imødekomme alles ønsker.

A/B Opnæsgård  og Videx dørtelefoniUbegrænset muligheder med et individuelt præg / Modulopbygget serie 4000

Ubegrænset muligheder med et individuelt præg / Modulopbygget serie 4000

Lidt om vores 4000 serie. Brugervenlig, funktionel og modulopbygget løsning der gør det lidt nemmere, når valget skal tages. 4000-serien er en klassiker, der gennem de sidste 30 år er et design som er vokset på os i norden og forblevet en velkendt løsning.

Serien er udviklet for brugeren der ønsker præcision, omkostningseffektivitet og funktionalitet der kan dække alle de nødvendige behov, der skulle være krav om. Hvorvidt det er VIDEO, GSM, ADK eller kodetastatur, så kan løsningen tilpasses også selvom fremtidige behov skulle ændres.

Serien er fleksibel og kan tilpasses både mindre og større projekter også selvom de fysiske rammer kan være begrænset med plads, så er der mulighed for en digital løsning, som kan rumme flere hundrede brugere.

Rammen er støbt i slagfast aluminium, antracit lakeret, der fremhæver modulernes materiale i eloxeret aluminium og belyst med blåt LED, der gør serien let genkendelig.

4000 serien dørtelefoniVidex matchede A/B Opnæsgård ønsker sammen med CERTEGO

Vi matchede A/B Opnæsgård ønsker sammen med CERTEGO

Det var en fornøjelse, at samarbejde med et dygtigt og kompetent firma som CERTEGO, der i efteråret 2019 hjalp os med at afslutte projektet for A/B Opnæsgård med i alt 574 boliger- Danmarks største private andelsboligforening i Hørsholm. Vi fik rosende ord fra vores kunde, Sven-Erik (), som for nyligt udtalte:
“Vi i Opnæsgård, Danmarks største private andelsboligforening med 574 boliger, fordelt på 46 opgange, fra 2-6 etager, har vi valgt VIDEX ud fra flere kriterier, som funktioner, brugervenlighed, design og en konkurrencedygtig pris.

Funktioner: et at kunne åbne en dør ved blot et tryk på en knap, vi har valgt en løsning hvor der kan tages billede, hvis det ønskes, af den der trykker på opkaldet, samt den mulighed vi som har benyttet os af, at kunne styre en elevator.

Brugervenlighed: Når svartelefonen er indstillet er det et minimum af knapper der skal anvendes i det daglige.

Designet: Neutralt udseende og et ydre der fortæller om robusthed. Overstående er monteret af vores sikringsleverandør gennem flere år, CERTEGO.”

Mere om produktet GSM Løsninger

GSM Løsninger

Flexibilitet i alle afskygninger

DIGITALT GSM

DIGITALT GSM

VIDEX SERIE 4000

Læs mere

Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

GSM DØRTELEFONI

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg