Flere designvarianter af brandsikkert kvalitetsglas

Annonce – Dato 27 Aug 2020

Et stort udvalg af farvevarianter, mere dagslys og høj transparens: Med CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance og CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance føjer Vetrotech Saint-Gobain yderligere to designmæssige højdepunkter til den gennemprøvede produktserie CONTRAFLAM STRUCTURE. De nye produkter giver yderligere frihed ved design af indendørs- og beskyttede udendørsområder.

CONTRAFLAM STRUCTURE produktsortiment med 2 nye glassystemer: CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance og CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance.CONTRAFLAM STRUCTURE produktsortiment med 2 nye glassystemer: CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance og CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance.


Slankt, elegant, rammeløst, holdbart: I 20 år har CONTRAFLAM STRUCTURE gjort det muligt at designe fuldstændigt sikre lokaler med kontinuerlige, uafbrudte glasvægge. Den patenterede løsning, som er højt værdsat af planlæggere, arkitekter og bygherrer, har med succes været anvendt i mange konfigurationer i denne periode. Nu fortsætter Vetrotech Saint-Gobain succeshistorien med det første rammeløse, hærdede, brandhæmmende glas med interlayer. Med CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance og CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance lancerer virksomheden to glasprodukter, som yderligere udvider designmulighederne og dermed giver endnu flere muligheder for udvikling af individuelle og perfekt tilpassede løsninger.

CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance har den tyndeste samlingslinje af alle hærdede profilfri brandhæmmende glastyper.CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance har den tyndeste samlingslinje af alle hærdede profilfri brandhæmmende glastyper.

CONTRAFLAM STRUCTURE

Elegance Maksimalt dagslys med minimale visuelle forhindringer, som opnås via en meget tynd fugesamling: Med CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance har det været muligt at reducere silikonefugen for CONTRAFLAM STRUCTURE med yderligere 10 mm. Det betyder, at glasset har den tyndeste samlingslinje af alle hærdede brandhæmmende glas med fugesamling, hvilket gør det muligt at designe lokaler med stort lysindfald med en særdeles effektiv brandsikring. CONTRAFLAM STRUCTURE Elegance er velegnet til indendørs projekter og har samme robusthed som det oprindelige produkt. Det fås i højder op til 3.210 mm og i brandsikkerhedsklasserne EI 30 og EI 60.

CONTRAFLAM STRUCTUREDesign tone-i-tone eller med kontraster

CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance’s vertikale kanter er malet på bagsiden, hvorved spændende elementer i kontrastfarver kan opnås.

CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance

Design tone-i-tone eller med kontraster: Med CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance kan det brandhæmmende glas farvekoordineres med omgivelserne. De vertikale kanter, der er malet på bagsiden, fås i stort set alle Pantone- eller RAL-farver, og der kan derfor opnås en ensartet dæmpet effekt eller benyttes spændende elementer i kontrastfarver afhængigt af ønsker og koncept. Ved f.eks. at vælge neutrale eller dæmpede farver falder glasset visuelt sammen med baggrunden, så det nærmest forsvinder. Optiske kontrapunkter kan derefter anvendes ved at vælge farver fra omgivelserne, så glasvæggene anvendes eksplicit som designelementer.

CONTRAFLAM STRUCTURE Vibrance er robust, fleksibelt og velegnet til indendørs brug samt til projekter i beskyttede udendørsområder. Glasset fås i højder op til 3.800 mm i brandsikkerhedsklasserne EW 30/60 til EI 30/120. Glasset kan også kombineres med flere glastyper, hvorved det opnår andre egenskaber

Høj slagstyrke og særdeles gode UV-stabilitet

CONTRAFLAM STRUCTURE i fuld rumhøjde består af hærdet sikkerhedsglas med interlayer. I tilfælde af brand skummer det op, hvilket medfører en varmeisolerende effekt. Interlayeren, som er baseret på nanoteknologi, er naturligt UV-bestandigt og er desuden kendetegnet af en høj lystransmission. Glassets særdeles gode UV-stabilitet er mindst 2,5 gange højere, end standarderne kræver, hvilket gør glasset ekstremt holdbart. Takket være udførelsen i hærdet, lamineret sikkerhedsglas har CONTRAFLAM STRUCTURE en meget høj slagstyrke og er nemt at håndtere, også ved store glasdimensioner.

Se mere på Vetrotech.com
Photo credits: © Vetrotech Saint-Gobain Photographer: Adrien Barakat 

Mere om produktet Brandbeskyttende glas

Brandbeskyttende glas

Livsreddende og brandsikre glasløsninger

Pyroswiss®

Pyroswiss®

Skaber en fysisk barriere mod indtrængning af flammer og røg

Læs mere

Vetroflam®

Vetroflam®

Et transparent og brandbeskyttende sikkerhedsglas.

Læs mere

Contraflam®

Contraflam®

Det mest avancerede brandbeskyttende glas i Vetrotech sortimentet.

Læs mere

Contraflam Structure

Contraflam Structure

Gulv-til-loft-ruderne minder om en kontinuerlig, uafbrudt glasvæg

Læs mere

Videnscenter

Videnscenter

Brochurer, datablade mm

Læs mere

Pyroswiss datablad

Pyroswiss datablad

Brandbeskyttende sikkerhedsglas til indvendig brug

Læs mere

Vetroflam 30 datablad

Vetroflam 30 datablad

Brandbeskyttende sikkerhedsglas til indvendig brug

Læs mere

Contraflam 30 datablad

Contraflam 30 datablad

Brandbeskyttende sikkerhedsglas til indvendig brug

Læs mere

Contraflam structure 30 datablad

Contraflam structure 30 datablad

Brandbeskyttende sikkerhedsglas til indvendig brug

Læs mere

BIM og CAD

BIM og CAD

Se BIM og CAD objekter her

Læs mere

Contraflam Mega

Contraflam Mega

Se videoen her

Læs mere

EPD

Referenceprojekter fra Vetrotech

Dokk 1

Dokk 1

Nybygning | Aarhus | 1,8 Mia.Kr

Nybygning af bibliotek i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorde...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...

Operaen

Operaen

Nybygning | København | 1,2 mia.kr

Nybygning af musikhus i København på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Oslo Lufthavn, Gardermoen