Facaderenovering: en tilpasset løsning

Annonce – Dato 11 okt 2022

En forening på Frederiksberg ønskede at renovere deres facade der matchede bygningens klassiske linjer og en opgradering af deres dørtelefon med videofunktion. Læs mere herunder om deres valg af løsning.

Bruneret messing til indmuring med videotableau fra videx

Det kan være en udfordring at finde en løsning der matcher en bygningsfacade, samtidig med at man gerne vil opdatere til et funktionelt og moderne system. Vi ser ofte tableauer der er for futuriske og afviger fra bygningens design og historie. Hos Videx handler det om at vi finder en balance, hvor tableauet falder i et med facadens udseende og en løsning beboerne kan være trygge ved.

Vi er specialister i at skræddersy en løsning, der passer til de ønsker og behov der måtte være, hvorvidt det er det æstetiske eller tekniske. I huset har vi en dygtig grafiker, der visuelt illustrerer og skaber resultatet, vi har konsulenter der rådgiver beslutningstagerne og support-teknikere der sørger for at følge opgaven til dørs.

Vi tilbyder materiale som messing, kobber og stål med mulighed for forskellige overfladebehandlinger og løsninger som: video-digitale funktioner, adgangskontrol mv. Ofte får vi forespørgsler på løsninger til porte og diverse kælderrum i forlængelse af renovering og tilbyder ligeledes vejledning hertil.

Bruneret messing m. video til forening på Frederiksberg

Vi kender de smukke bygninger fra 1960’erne med deres karakteristiske design i rødgule murersten, dets historie og smukke detaljer der karakteriserer det klassiske Frederiksberg og dets stil.

Foreningen havde et ønske om tableauer der kunne påbygges i de gamle mål og en modernisering til et mere fremtidssikret BUS system med video. Med valg af bruneret messing får man et modstandsdygtigt materiale der tåler slid og har en lang levetid. I denne sammenhæng har materialet været med til at skabe samliv mellem bygningen, dets indgangsparti bestående at store flotte egetræsdøre. Herunder ses et før-og efter billede.

av pladetableau, video, videx, BUS system

Førbillede: AV-plade, Efterbillede: Bruneret messing til indmuring m. video.

Mere om produktet Videoløsninger

Videoløsninger

Mere sikkerhed | Større overblik

6378 Svartelefon video
6778 Svartelefon video
Custom tableau
Deluxe tableau
KRV78 Svartelefon video
Digital tableau
TITAN
Modulopbygget 4000 serien
Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

Videx Titan

Videx Titan

Med videotelefonen 6378

Læs mere

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg