Er der styr på hvilken ventilationshætte der skal bruges?

Annonce – Dato 2 mar 2021

SabetoFLEX har løsningen til alle behov. Der er kommet meget mere fokus på brandkravene til ventilationsanlæg, så det er meget vigtigt at installatøren vælger den rigtig løsning.

To forhold skal afklares:

  1. Er der brug for lyddæmpning i hætten?
  2. Er det et rækkehus eller en etageejendom?

 

SabetoFLEX har løsningen til alle behov

JA

Hvis ja til begge, så er valget et SabetoFLEX lyddæmpersæt med Flex inddækning. I forbindelse med rækkehuse og etageejendomme skal gennemføringer være isoleret med 50 mm mineraluld min. 100 mm over og under taget. Se brochure og se filmen her 

NEJ

Hvis nej til begge, så er det en SabetoFLEX universal ventilationshætte, der skal bruges. Se brochure og monteringsfilm her

Begge typer passer til alle tagtyper, og leveres i forskellige farver.

Alt fra ét sted

SabetoFLEX har alt hvad der skal bruges, lige fra ventilationshætten til undertagsgennemføringen, gennemføringen i dampspærren, og naturligvis også bæringen til at holde gennemføringen i taget på plads. Kort sagt alt fra et sted, og tryktabet er også i bund.

Yderligere information finder du her, tlf. 7022 5004.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår