Den rigtige fedtudskiller

Dato: 11 maj 2016

Lauridsen Handel & Import har gjort det let at træffe valget

Den rigtige fedtudskiller

Den rigtige fedtudskiller

Lauridsen Handel & Import har gjort det let at træffe valget

Skal jeg have en fedtudskiller? Det spørgsmål kommer desværre alt for ofte bag på bl.a. de små restauratører. Men det er ganske let at besvare, for alle der driver levnedsmiddelindustri og erhvervskøkkener, herunder restauranter og spisesteder, skal have en anordning, der forhindrer vegetabilsk og animalsk fedt i at passere uhindret ud i det offentlige kloaksystem.

Lovkrav til fedtudskilleren

Fedtudskillere skal være CE mærket iht. den europæiske standard DS/EN 1825, der omfatter fedtudskillere til nedgravning fra 1 l/sek og til fritstående installation fra 2 l/sek. Det er vigtigt at fedtudskilleren er dimensioneret korrekt i forhold til den mængde fedt, den skal kunne opsamle. Installation af fedtudskillere skal altid foretages af en autoriseret virksomhed.

En fedtudskiller skal altid kunne komme af med spildevandet, hvorfor man altid bør højvandssikre fedtudskillere med enten en hybrid eller en traditionel pumpestation.

Bredt sortiment af fedtudskillere til restaurationsbranchen

Lauridsen Handel & Import er lagerførende i et bredt sortiment af fedtudskillere og tilbehør til favorable priser fra producenten KESSEL. Fedtudskillere fås til fritstående installation eller til nedgravning - bemærk at alle udskillere til nedgravning leveres komplet med opføring, skørt og dæksel, der kan klare trafikbelastning op til enten 12,5 eller 40 tons. Der ydes 20 års garanti mod gennemtæring på alle udskillere fra KESSEL.

Beregningsprogram til fedtudskillere

Det er vigtigt at dimensionere udskilleren korrekt, således at man får tilbud på den rigtige løsning fra starten. Man kan derfor benyttte Lauridsens beregningsprogram til fedtudskillere, så man er sikker på at få et tilbud med en konkurrencedygtig pris. Når man kender sit behov kan man bruge QuickSelect til at skabe et hurtigt overblik - og vælge den bedste løsning.

Let og gennemtestet materiale

KESSEL Fedtuskillere er fremstillet i let PE-HD materiale, der er gennemtestet og i høj kvalitet, hvilket betyder at der ydes 20 års garanti mod gennemtæring på alle udskillere. Udskillerne opfylder alle lovkrav og er CE mærket iht. den europæiske standard DS/EN 1825.

Automatisk tømning og rengøring

Alt efter hvilken model man vælger kan tømning og rengøring foregå mere eller mindre automatisk. Det er ligeledes vigtigt mange steder, at fedtudskilleren kan tømmes uden at forårsage lugtgener, da dette kan betyde at restaurationen må lukkes (driftstop) i forbindelse med en akut tømning - og ellers kun kan foretages uden for normal åbningstid.

Lauridsen Handel & Import A/S har gjort det let og overskueligt at finde frem til den rigtige fedtudskiller.

►Se nærmere på www.lhi.as
Direkte kontakt på tlf. 75 16 90 29 eller mail: info@lhi.as

Ny salgs- og projektleder

Hos Lauridsen Handel og Import A/S oplever man en øget efterspørgsel inden for projektorienterede opgaver og har derfor ansat Klaus Irming Rasmussen som ny salgs- og projektleder, med fokus på positioneringen af virksomhedens spidskompetencer indenfor VA-produkter. Kontakt: Tlf. 21 52 21 42 eller mail: kir@lhi.as

 

Referenceprojekter fra Lauridsen Handel & Import A/S

Etablering af Teater

Etablering af Teater

Indv.renovering | Odsherred | 6,7 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Odsherred . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Ombygning/renovering af Varde Kasserne

Indv.renovering | Varde | Uoplyst

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Varde . Selve byggeriet er påbegyndt n...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår