Bæredygtige tekstilbaserede ventilationskanaler

Annonce – Dato 20 mar 2020

Stadigt stigende krav til bygherrer og arkitekter om bæredygtighed og effektivisering i brugen af ressourcer og materialer i fremtidens byggeri gør CradleVent til et attraktivt alternativ som en veldokumenteret og certificeret tekstilkanal til ventilation. Hos KE Fibertec er det vigtigt, at vi tager vores del af ansvaret, og at vores produkter gør gavn i stedet for at belaste miljøet. Derfor er det en stor glæde, at vi har modtaget en recertificering af vores CradleVent tekstilkanal, så vi stadig kan dokumentere produktets bæredygtighed sammen med de mange andre fordele ved valget af en tekstilkanal fra KE Fibertec.

CradleVent tekstilbaserede ventilationskanaler fra KE Fibertec

Energivenlige og bæredygtige materialer

Hos KE Fibertec stiller de høje krav til kvaliteten af vores produkter, og at de materialer, som der anvendes i fremstillingen, er energivenlige og bæredygtige. Som den eneste producent i verden tilbyder KE Fibertec specialfremstillede tekstiler fra eget væveri i Danmark. Materialerne er udelukkende udviklet til luftfordeling, når det drejer sig om ensartet luftgennemgang, farveægthed og størst mulig støvbæreevne.

CradleVent tekstilkanaler er KE Fibertecs bud på et fremtidssikret og bæredygtigt

Et fremtidssikret og bæredygtigt produkt til luftfordeling

CradleVent tekstilkanaler er KE Fibertecs bud på et fremtidssikret og bæredygtigt produkt til luftfordeling i kontorlokaler, skoler, laboratorier, sportshaller, offentlige bygninger og andre komfortmiljøer. De tager hånd om kundens gamle systemer, når de med tiden skal udskiftes. Når man køber en CradleVent tekstilkanal fra KE Fibertec, kan de tilbyde et attraktivt retursystem baseret på de antal år, CradleVent tekstilkanalerne har været installeret hos kunden.

Læs mere her

Yderligere information: www.ke-fibertec.dk, tlf. 75 36 42 00.

Mere om produktet CradleVent

CradleVent

CradleVent er verdens første ventilationskanal