Med tekstilkanaler får du friheden til at vælge

Annonce – Dato 24 mar 2022

Ventilation behøver ikke være en tung opgave, hverken når det handler om designfrihed eller bygningskrav. Tekstilbaseret ventilation understøtter bygningens design med kompromisløse skræddersyede løsninger og er ideelt til arkitektur, hvor hensynet til æstetik, kvalitet og miljø vægtes højt. Samtidig er tekstilkanaler en ideel løsning, når komfort er en vigtig og afgørende parameter for byggeriet, hvor effektiv og ensartet luftfordeling sikrer et godt og sundt indeklima.

tekstilkanaler i Cradle to Cradle-godkendte farver i materialet GreenWeave

I forbindelse med opførelsen af vores nye hollandske domicil var indeklimaet helt naturligt et stort fokusområde med ønsket om at opnå den højest mulige komfort samtidig med, at designet skulle passe ind i det nye moderne kontorfaciliteter. Her faldt valget på tekstilkanaler i Cradle to Cradle-godkendte farver i materialet GreenWeave, hvor bl.a. den nye mørkegrå farve er med til at give kontormiljøet lidt kant.

En af de mange fordele ved GreenWeave er, at det virker som et M6-forfilter jf. EN 779:2012, som sikrer en ren indåndingsluft i rummet. Vi kan tilbyde flere forskellige permeabiliteter, der gør det let at dimensionere meget præcist, så man opnår lavt lufttryk og dermed energibesparelser. Med den højeste støvbæreevne på markedet på 25 g/m3 tekstiloverflade iht. EN 779:2012 har GreenWeave samtidig længere vaskeintervaller – helt op til 3-4 gange længere i forhold til lignende produkter. Da materialet er velegnet til tekstilbaserede ventilationsløsninger til komfortinstallationer med høje krav til indeklimaet, såsom kontorer, skoler og andre komfortmiljøer, var valget af materiale i det nye hollandske domicil ikke så svært.

Tekstilbaseret ventilation fra KE Fibertec

Med flere flotte Cradle to Cradle-godkendte farver giver vi ikke kun muligheden for at designe og skræddersy løsningen til byggeriet, men samtidig en løsning, hvor man gør noget godt for miljøet, da materialet er 100% genanvendeligt uden kemiske tilsætningsstoffer. I løbet af foråret kan vi tilbyde endnu et materiale i samme høje kvalitet, der også er certificeret efter Cradle to Cradle-standarden.

www.ke-fibertec.dk/tekstilkanaler kan du læse mere og se flere billeder af den flotte installation.

Mere om produktet Tekstilbaseret ventilation

Tekstilbaseret ventilation

Fleksible produkter og løsninger til effektiv luftfordeling indenfor ventilation og indeklima

Ke Fibertec - Inspirationsbrochure
Vask af tekstilkanaler