Klar med BREEAM dokumentation til bæredygtigt byggeri

Annonce – Dato 18 Aug 2022

KE Fibertec er nu klar med endnu mere dokumentation, der viser, hvordan en tekstilbaseret ventilationsløsning kan bidrage til en certificering af et bæredygtigt byggeri. I samarbejde med Rambøll Danmark har vi udarbejdet en rapport, der dokumenterer, hvordan vores produkter kan bidrage til en certificering efter BREEAM UK New Construction med materialerne GreenWeave og MultiWeave.

Ke Fibertec - Klar med dokumentation til bæredygtigt byggeri

BREEAM er en britisk internationalt anerkendt certificeringsordning, der siden 1990 har haft fokus på bæredygtighed og anvendes til certificering af bæredygtigt byggeri grundet høje bæredygtighedskrav og med fokus på at skabe fremtidssikre bygninger. Med fokus på miljøvenlige løsninger kan denne certificering bidrage til, at man opnår en reducering af bygningens langsigtede driftsomkostninger i forhold til fx vand og energi, hvilket ud over besparelser også kan bidrage til et bedre klima og sikkerhed for brugerne af bygningen.

Bæredygtighed inden for byggeriet er dog ikke kun begrænset til de materialer og løsninger, der anvendes, men i høj grad også til brugen af bygningen, herunder indeklimaet. Et godt indeklima er nøglen til sundhed, trivsel og produktivitet, og med en certificering kan man ofte opnå et bedre indeklima end lovgivningen og reglementer kræver, fordi mange kriterier skal opfyldes.

Læs hele nyheden på www.ke-fibertec.dk og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en certificering af dit næste ventilationsprojekt. Eller kontakt os på info@ke-fibertec.dk, hvis du ønsker en komplet dokumentationspakke tilsendt.