Godt design kræver ikke høj loftshøjde

Annonce – Dato 23 maj 2023

Både designfrihed og indeklima kan være en udfordring, når loftshøjden eller frihøjden over loftet er lav. FBS paneler fra KE Fibertec er særligt udviklet til nedhængte lofter som et smukt alternativ til synlige loftarmaturer - fuldt integrerbare, trækfri og jævn ventilation.

FBS Loftpaneler

Det karakteristiske ved tekstilbaseret ventilation er, at hele overfladen bruges som indblæsningsområde. KE Fibertec lægger stor vægt på, at ventilationsluften tilføres ensartet og trækfrit og tilbyder FBS paneler til retningsbestemt ventilation med det patenterede DFC system.

At skabe et godt indeklima i rum med lav loftshøjde kan være en udfordring, men med FBS paneler er det muligt. Da toppen af panelet er lavet af tekstilmateriale, er det fleksibelt. Dette gør panelerne ideelle til rum med lav frihøjde over loftet og i rum med lav loftshøjde.

Samtidig er panelerne fuldt integreret med loftet. På grund af panelernes lave vægt er det ikke nødvendigt at montere yderligere befæstelse på loftet, og panelerne placeres på samme måde som en traditionel tagudluftning. Panelerne er særligt velegnede til brug i skoler, kontorer og andre komfortmiljøer. Desuden kan de erstatte traditionelle ventilationsarmaturer.

Med en bred palet af syv flotte Cradle to Cradle-godkendte farver opnås en høj grad af designfrihed. FBS loftpaneler er ideelle til løsninger, hvor æstetikken er vigtig uden at gå på kompromis med indeklimaet.

Hvorfor vælge FBS loftpaneler?

  • Fuldt integreret med forsænket loft
  • Lavt tryktab og lydeffektniveau
  • Nem at installere og vedligeholde
  • Fleksibel løsning, som gør det muligt at skabe et trykkammer over loftet bestående af op til fire paneler
  • Kommer i flere forskellige Cradle to Cradle godkendte farver
  • Standard produkt med kort leveringstid

Læs mere på www.ke-fibertec.dk/fbs og kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste ventilationsprojekt.

Mere om produktet FBS loftpanel

FBS loftpanel

Trækfri luftfordeling ved diffus eller retningsbestemt ventilation

Loftdiffusor til effektiv og trækfri luftfordeling