Ventilationsvinduet – verdens enkleste klimaløsning

Annonce – Dato 31 okt 2016

Perfekt indeklima, varmt vand og varme i ét system!

Ventilationsvinduet – verdens enkleste klimaløsning

Ventilationsvinduet – verdens enkleste klimaløsning

En vinduesløsning, der udnytter solens ressourcer

Ventilationsvinduet i kombination med en højeffektiv varmepumpe, EX-serien fra Comfort-Zone, udgør en samlet løsning, hvor behovet for ventilation, varme og varmt vand dækkes i ét system, som tilmed opfylder de skrappe krav til indeklima og energiforbrug i bygninger i både BR 2015 og BR 2020.

Vinduets funktion

Princippet i Ventilationsvinduet er baseret på at solens energi opvarmer mellemrummet mellem den udvendige rude og den indvendige rude. På den måde opvarmes også husets ventilationsluft, som passerer fra bunden af vinduet og op gennem de automatisk regulerende ventiler som sidder i overkarmen. Der vil altid være et varmetab ud gennem ruden, og da Ventilationsvinduet består af en dobbeltkonstruktion med ventilation mellem ruderne, opsamles det meste af varmetabet og ledes med ind i huset igen.

Gode lydreducerende egenskaber

På grund af vinduets dobbeltkonstruktion md forskellige glastykkelser, har vinduet en god lydreducerende egenskab.

Minimalt behov for køling

Ved indetemperaturer fra 23 grader og op drejer den ene ventil sig, så den opvarmede luft bliver ledt ud i det fri igen. Ved udetemperaturer over 16 grader begynder den anden ventil at åbne, så frisk luft kommer direkte udefra og ind i huset.

Designmuligheder

Ventilationsvinduet kan leveres i næsten alle arkitektoniske udformninger og både som trævinduer og som træ/alu-konstruktion.

Beregningsprogram

Ålborg Universitet og Fraunhofer Instituttet i Tyskland har dokumenteret Ventilationsvinduets energitekniske egenskaber og derudfra fremstillet et beregningsprogram, som beregner både varmebesparelsen og den selvkølende egenskab.

BUILDING GREEN '16

Ventilationsvinduet er udviklet af og fremstilles af Horn Group, som kan træffes på stand nr. 133 på Building Green messen.

Yderligere information: www.ventilationsvinduet.dk

Referenceprojekter fra Horn Group Aps. Ventilationsvinduet

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår