Ultrakompakte overflader

Dato: 23 Feb 2016

Den spanske producent af slidstærke beklædninger, Cosentino, er nu på det danske marked med Dekton

Ultrakompakte overflader

Ultrakompakte overflader

Den spanske producent af slidstærke beklædninger, Cosentino, er nu på det danske marked med Dekton

Hvem er vi?

Cosentino Group er en global familievirksomhed, der producerer og distribuerer innovative overflader af høj kvalitet til arkitektoniske og indretningsmæssige løsninger.

Produktsortimentet omfatter en række produkter, som alle har det fælles træk, at de er meget modstandsdygtige og slidstærke. Anvendelsesområderne rækker fra facadebeklædning til gulve inde og ude, indendørs vægbeklædninger, bordplader og vaske til badeværelser i hoteller og i offentlige toiletter, hvor den modstandsdygtige overflade og lette vedligeholdelse har betydning for de driftsmæssige omkostninger.

Ultrakompakt plademateriale

Det helt uorganiske og ultrakompakte plademateriale Dekton, der er særligt velegnet til facadebeklædning, fremstilles af en blanding af råmaterialer, der optræder i fremstillingen af raffineret glas, porcelæn og kvarts under anvendelse af den særlige PST-teknologi (Particle Sintering Technology).

Resultatet er en ultrakompakt overflade med unik UV-resistens, exceptionel styrke og ydeevne, herunder høj modstandsevne mod slag, ridser og slid. Vandoptagelsen er meget beskeden, og den termiske modstandsevne mod varme, frost og tø gør materialet velegnet til udendørs anvendelse under alle klimaforhold.

Mange anvendelsesområder

Ud over facadebeklædning er anvendelsesområderne for Dekton mangfoldige, fra gulvbelægning, beklædninger, trapper og facader til køkkenbordplader, badeværelser og svømmebassiner og deres omgivelser. Det attraktive ved materialet er, at det kan anvendes både indendørs og udendørs i en kontinuerlig designproces, hvorved der kan opnås en fin sammenhæng i det arkitektoniske udtryk.

Yderligere oplysninger: www.dekton.com eller www.cosentinogroup.net

Eller kontakt Project Sales Manager Claus Krebs på tlf. 41 17 20 42

 

 

Referenceprojekter fra Cosentino Group

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Cajamar

Cajamar

Almería

Oprettelse af nyt kontor.

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår