Ultrakompakt facadeløsning med 25 års garanti og utallige designmuligheder

Annonce – Dato 21 Aug 2020

Ultrakompakte Dekton® er en elegant og eksklusiv facadeløsning med den samme modstandsdygtighed som granit. Den hårdføre facadeløsning giver muligheder for at skabe det designudtryk der ønskes - med et væld af farver og inspiration fra marmor, træ og cement. 

Dekton® fra Cosentino er oplagt som beklædning til alle bygninger og giver arkitekter og designere utallige muligheder. De ultra-resistente egenskaber og et væld af farvekombinationer med inspiration fra marmor, træ og cement giver uanede designmuligheder. Dektons lange levetid, de forskellige pladetykkelser og pladernes store format kombineret med overlegen UV-modstand, farveægthed, evnen til at modstå både høje og lave temperaturer, ridsefastheden og de pletafvisende egenskaber gør produktet unikt på markedet. 

Jan Mikkelsen, Project Sales Manager hos Cosentino fortæller: ”Vi kan opfylde stort set alle ønsker til design og udtryk med de mønstre og farver der ønskes. Og fordi Dekton er så modstandsdygtig, fungerer den optimalt i alle miljøer uagtet temperatursvingninger og UV-stråling”.

Dekton er så modstandsdygtig, fungerer den optimalt i alle miljøer uagtet temperatursvingninger og UV-stråling”pletafvisende egenskaber gør produktet unikt på markedet

Store pladeformater helt ned til 4 millimeters tykkelse 

Dekton består af en unik kombination af mere end 20 mineraler og skabes med en kombination af ekstrem opvarmning og et pres på 25.000 tons – en ultra-komprimeringsproces som har afgørende betydning for materialets mekaniske egenskaber. Komprimeringsniveauet bidrager væsentligt til materialets lave porøsitet, hvilket gør Dekton til et produkt med lav vedligeholdelse og lang levetid. Resultatet er et materiale, der ikke falmer af solens stråler og som er utroligt stærkt og mere modstandsdygtigt og slidstærkt end granit. Pladerne fås i store pladeformater helt op til 320 x 144 cm og helt ned i en tykkelse på 4 millimeter. Det betyder, at de store plader vejer mindre end f.eks. tykkere natursten og dermed er nemmere at montere.

Dekton består af en unik kombination af mere end 20 mineralerDet betyder, at de store plader vejer mindre end f.eks. tykkere natursten og dermed er nemmere at montere

De modstandsdygtige egenskaber gør Dekton særdeles velegnet i alle indendørs- såvel som udendørsmiljøer f.eks. som facade. En Dekton facade falmer ikke med tiden, da Dekton® har en overlegen farvefasthed og ikke påvirkes af ultraviolette (UV) stråler. Takket være den lave porøsitet kan Dekton® modstå pletter fra kemikalier og graffiti. Det samme er gældende for ridser og slitage - her er den hårdføre overflade ligeledes særdeles holdbar. 

Tæt på kunderne

Det er ikke kun produkternes unikke egenskaber og det smukke design der gør Cosentino til en særlig virksomhed. Servicen og det commitment der bliver lagt i hver enkel kunde og projekt, medvirker også til spanske Cosentinos succes. Cosentino er repræsenteret i 90 lande og i Danmark sidder medarbejderne klar til at hjælpe, servicere og imødekomme kravene fra de danske arkitekter og designere, der søger inspiration og viden til at designe og udføre bygge- og renoveringsprojekter. Hvert projekt gennemgår flere faser der garanterer effektivitet og sikkerhed.

“Vi sidder som en kæmpe serviceorganisation i Danmark. Vi er rådgivere og tilbyder en samlet løsning, ikke blot et produkt – om end et fantastisk produkt. Det er vigtigt for os at være hands-on og tæt på kunderne og opgaven er først afsluttet når DEKTON er færdigmonteret” afslutter Jan Mikkelsen.
 

Mere om produktet Facader

Facader

Se udvalg af Cosentinos facadeløsninger

Dekton Arkitektur

Dekton Arkitektur

Se brochuren her

Læs mere

Dekton Referencer

Dekton Referencer

Se brochuren her

Læs mere

Facader

Facader

Ultrakompakta Dekton – en mulighed for din facade

Læs mere

Beklædning

Beklædning

Dekton fås i forskellige farver, der er fremragende i udendørs miljøer

Læs mere

Ombygninger

Ombygninger

Materialer, der giver et nyt look til alle dine miljøer

Læs mere

EPD - Dekton by Cosentino
Dekton Greenguard gold
Dekton Greenguard
Dekton XGloss greenguard gold
Dekton XGloss greenguard
ISO 20400
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
NSF Certifikat
Sensa greenguard gold
ToHA

ToHA

A project by Ron Arad and Avner Yashar with Dekton | Cosentino

Læs mere

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...