Udforsk naturens lyd

Annonce – Dato 8 jun 2021

Ecophon, øjeblikkelig lydabsorption i åbne kontorer med akusto screenGennem hundrede tusinder af år har vores ører udviklet sig til at høre perfekt udenfor - i naturen. Alligevel tilbringer vi i dag op mod 90 % af vores tid indendørs. Det har enorme konsekvenser på arbejdspladsen. I Ecophon’s helt nye Office Guide kan du læse meget mere om, hvordan vi bringer naturens lyd til kontorer for bedre trivsel og øget effektivitet.

Magasinet kan downloades fra Ecophons hjemmeside eller rekvirer en trykt version til kontoret på info@ecophon.dk

Øjeblikkelig lydabsorption i åbne kontorer med Akusto Screen

Ecophon introducerer Akusto Screen - en ny desinficerbar skærm. Som et supplement til lydabsorberende lofter forbedrer denne fritstående skærm samtaleuforstyrrethed og -komfort i f. eks kontorlandskaber eller kantiner. Ideel til at skabe rolige områder med reduceret støjtransmission.

Et ideelt supplement til akustiklofter

Skærmen er let at flytte rundt på og kan placeres efter behov. Akusto Screen fås i 14 inspirerende Texona overfladefarver eller med en Caretec overflade, der nemt kan rengøres med en våd klud og desinficeres. ”Et lydabsorberende loft af god kvalitet er tilstrækkeligt i de fleste lokaler, men støjende lokaler, som f.eks. kontorlandskaber, restauranter og kantiner, stiller større krav til mindre tale- og støjtransmission. Den nye skærm er et ideelt supplement til akustiklofter i sådanne lokaler, hvilket sikrer uforstyrrethed og færre forstyrrelser mellem arbejdspladserne”, siger Keld Rasmussen, Senior Product Manager hos Ecophon.

Støj og uønsket tale reducerer produktivitet og jobtilfredshed

Kontorplads pr. medarbejder er i årtier blevet mindre. En nylig undersøgelse foretaget af Ecophon viser, at 40 % af medarbejderne på kontorer forstyrres af andre personers småsnakken på kontoret; især når der ikke er foretaget de korrekte tiltag til at forbedre lydmiljøet. Akusto Screen forkorter spredning af tale og reducerer støjniveauet. Dette minimerer distraktioner og negativ indvirkning på medarbejdernes sundhed, velvære og kognition. Det tager en medarbejder gennemsnitligt 25 minutter at vende tilbage til den oprindelige opgave efter en afbrydelse. Da medarbejdere i gennemsnit bruger 60 % af deres tid i fokuseret koncentration, påvirker afbrydelser fra støj og uønsket tale både produktivitet og den generelle jobtilfredshed.

Når kontormedarbejdere vender tilbage til kontoret efter en lang periode med hjemmearbejde, kan vi forvente et krav om hygiejne og uforstyrrethed kombineret med et ønske om at omgås og engagere sig i kreative aktiviteter med kolleger. Akusto Screen gør det lettere at begrænse distraktioner i kontorlokaler, der inspirerer til samarbejde, uanset om det er åbent-plan eller aktivitetsbaseret”, siger Mads Søndergaard, Business Unit Manager hos Ecophon.

Nye inspirerende brochurer i interaktive versioner

Ecophon, nye inspirerende brochurer i interaktive versionerAkusto, Focus, Master og Solo er nu opdateret med nye brochurer i interaktive versioner. Det gør det nemt at bladre og surfe rundt i, så man hurtigt kan finde den information, man søger; fx farver, montagemuligheder eller inspiration. Alle brochurerne indeholder også teknisk information på hvert enkelt produkt, med oplysninger om akustiske egenskaber og indeklimacertificering.

Download her eller kontakt os hvis du ønsker et trykt eksemplar tilsendt.

Hent information eller bestil vareprøve på det nye patenterede akustiksystem Master Eg her

Læs meget mere om Fremtidens bæredygtige kontor på vores nye hjemmeside

Referenceprojekter fra Ecophon

Sundbyberg Rådhus
Øhavsskolen i Faaborg

Øhavsskolen i Faaborg

Nybygning | Faaborg-Midtfyn | 26,4 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Faaborg-Midtfyn på 2 etager . Selve byggeri...

Widex

Widex

Nybygning | Allerød | 100-200 mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i Gentofte på 6 etager hvor den ene etage er under...

Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Indv.renovering | Frederiksberg | 36 Mio.kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Frederiksberg på 4 etager . S...