En bæredygtig fremtid starter med en ærlig tilgang, høje ambitioner og de bedste intentioner

Annonce – Dato 20 maj 2022

Den gode bæredygtige fortælling er mange gode til. Og det er vi også i Ecophon. For os er det vigtigt at kunne dokumentere fakta, som kan understøtte netop den gode historie!

Eksempelvis kan det være svært at gennemskue det korrekte CO2 aftryk på et produkt i en EPD. Vores EPD er helt unik - vi har nemlig udregnet det totale CO2 aftryk på de enkelte produkter. Det kalder vi gennemsigtighed.

Det er derfor, at Ecophon bygger på bedre materialer, gennemsigtighed og principper, for blot at nævne nogle få.

Ecophons lyddæmpende lofter

Troværdig bæredygtighed fremfor greenwashing

Vi udarbejder miljøvaredeklarationer (EPD) for individuelle produkter frem for produktfamilier, hvilket burde være den aktuelle tilgang i branchen. Vores fremgangsmåde betyder færre muligheder for at skjule ugunstige individuelle produktværdier under dække af bedre overordnede værdier.

En Ecophon EPD viser livscyklus fra A1-C4 dvs. fra produktion til end-of-life. Mange oplyser desværre kun CO2 udledning i produktionsfaserne A1-A3. Vi støtter aktivt en indsats for inkludering af data for hele produktets livscyklus, lige fra indkøb af råmaterialer til bortskaffelse, i stedet for kun de mest fordelagtige stadier. Og vi støtter ethvert løfte om mål for netto-nuludledning af kulstof, der valideres efter den globale standard Science Based Targets Initiative (SBTI).

 Ecophons akustikpladeSÅDAN ARBEJDER VI MED BÆREDYGTIGHED

Ecophon implementerer bæredygtig praksis på tværs af alle aktiviteter og gennem vores leverandørkæde på så mange måder som muligt. Med fuld gennemsigtighed, som et kerneløfte, tilbyder vi understøttende dokumentation for de påstande, vi fremsætter. Mange af vores aktiviteter, vurderinger og certificeringer er tilgængelige i vores downloadcenter – fordi: True sustainability has nothing to hide!

Vores nye bæredygtighedsplatform sammenfatter alle de måder, hvorpå Ecophon bidrager med troværdig bæredygtighed - og bedre standarder for bæredygtigt byggeri.

Læs mere om vores 4 kerneløfter: Engagement – Transparens – Cirkularitet - Innovation

Og sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, kan du benytte kontaktformularen på siden eller kontakt os for uddybende svar.

BÆREDYGTIG ENERGIOPTIMERING – AKUSTIK OG VENTILATION I ÉN LØSNING

Ecophons lyddæmpende lofter giver ikke bare den optimale akustik, de bidrager også til den optimale ventilation. Ecophons akustikplader kan nemlig uden ændringer skabe diffus ventilation over hele rummet. Det er en løsning, der fylder betydeligt mindre end de traditionelle rørsystemer og samtidigt kan skifte mere luft uden generende træk og støj. Og så er løsningen ovenikøbet usynlig, billigere og mere bæredygtig både at anlægge og i daglig drift. Vores lyddæmpende lofter er testet og godkendt til diffus ventilation.

  • Besparelse i både anlæg og drift
  • Æstetisk stilrent loft
  • 100% aktive plader, både hvad angår akustisk absorption og ventilation
  • Lufttilførsel etableres bag loftpladerne, så der skabes et ganske let overtryk over hele loftfladen. Her siver den friske luft konstant og med et lavt tryk ned mellem loftpladerne.
  • Ingen støj- eller trækgener

bæredygtig energioptimering, akustik, akustikloft, ecophon

AKUSTIKLØSNINGER TIL ALLE SITUATIONER

Ecophon udvikler og producerer lydabsorberende løsninger af glasuld til både loft og vægge. Vi har Europas største produktprogram og tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige akustiklofter, frithængende flåder og vægpaneler.

  • Fås i flere overflader og mange inspirerende farver
  • Synligt eller skjult bæreværk
  • Robuste løsninger til skoler, sportshaller mv.
  • Løsninger til direkte montage, skrues eller limes
  • Rengøringsvenlige akustikløsninger til alle rum og hygiejnekrav

KONTAKT OS FOR RÅDGIVNING OG SPARRING TIL DIT NÆSTE PROJEKT

Vores ekspertviden inden for akustik sikrer en professionel og tryg proces. Med kunden i centrum udveksler vi ideer og finder den optimale løsning, der opfylder alle dine krav. Vi er klar med rådgivning og sparring i alle faser fra planlægning til projektets afslutning.

Telefon: 36 77 09 09 eller læs mere om Ecophon akustikløsninger her

Referenceprojekter fra Ecophon

Sundbyberg Rådhus
Øhavsskolen i Faaborg

Øhavsskolen i Faaborg

Nybygning | Faaborg-Midtfyn | 26,4 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Faaborg-Midtfyn på 2 etager . Selve byggeri...

Widex

Widex

Nybygning | Allerød | 100-200 mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i Gentofte på 6 etager hvor den ene etage er under...

Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Indv.renovering | Frederiksberg | 36 Mio.kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Frederiksberg på 4 etager . S...