Termogreen - flydende EPS-isolering ab slange til nybyg og renovering

Annonce – Dato 4 Apr 2024

Danpor leverer EPS-perler fra BASF til TermonGreen ApS som har lanceret et letvægts-, varmeisolerende undergulv - uden brug af vand og cement

letvægts-, varmeisolerende undergulv - uden brug af vand og cement

Effektiv, let og fleksibel opbygning af undergulve

TermoGreen er ideelt til renoveringsprojekter, da udførelsen/udlægningen er nem og ikke mindst uden brug af vand og cement. Blandingen består udelukkende at EPS-perler og en specialudviklet binder.

TermoGreen leveres på byggepladsen, hvor det blandes i anlæg på trailer og pumpes via slange direkte ind, hvor undergulvet skal etableres. TermoGreen udjævnes straks i den ønskede lagtykkelse - og herefter skal det bare hærde/tørre inden gulvet er klar til videre opbygning.

TermoGreen leveres i 2 kvaliteter: TermoGreen PRO (hvide EPS-perler), eller TermoGreen PLUS (grå EPS-perler).

letvægts-, varmeisolerende undergulv - uden brug af vand og cement

Så let er det...

 • Enkel og nem udlægning fra 3 cm
 • Uden brug af vand og cement
 • 100% genanvendeligt
 • Høj isoleringsevne
 • Trykstyrke 140 kPa
 • Densitet 28-30 kg pr. m3 udlagt
 • Erstatter trinslydsprodukter
 • Kræver ingen afdækning af vægge
 • Ingen samlinger - ingen kuldebroer
 • Enkel montering af clips til gulvvarme
 • Tørretid - afhænger af tykkelse og temperatur
 • Blandes i specialudviklet blander, som sikrer og dokumenterer ensartet kvalitet...

TermoGreen - valgt til renovering af Sjællandsparken i Herning

Entreprenørfirmaet Poul Pedersen A/S er et af de første firmaer, som har valgt TermoGreen PLUS som undergulvsløsning i et stort renoverings- og ombygningsprojekt for Fællesbo, afd. 16 Sjællandsparken i Herning.  
Sjællandsparkens byggetekniske stand, inden renovering, er generelt dårlig. Flere af lejlighederne har haft problemer med kulde, fugt og til tider skimmel. Det skulle der gøres noget ved og en gennemgribende renovering er nu i fuld gang.
Henrik Grud Dueholm, formand hos Poul Pedersen A/S har været med i beslutningen om valg af TermoGreeen, som undergulvsløsning og har udtalt følgende:

”Vi havde hørt om TermoGreen via nogle samarbejdspartnere - og besluttede os for at lave et par ”test” lejligheder for at vurdere om produktet levede op til vores forventninger. Det gjorde det fuldt ud - og vi er nu i gang med flere lejligheder. TermoGreen er en meget lettere og hurtigere løsning end alternativerne. Der skal ikke bruges trinlydsprodukter og kræver ingen afdækning. Det opfylder kravene til høj isoleringsevne og trykstyrke - og så er det uden brug af vand og cement, hvilket giver CO2 besparelse og så er det genanvendeligt.

Arbejdsmiljømæssigt har det også mange fordele - udlægningen af TermoGreen er nemmere og langt mindre belastende for folkene på pladsen. Alle disse parametre vægter vi højt hos os - TermoGreen er absolut et produkt som vi kommer til at bruge i andre projekter”, slutter Henrik.

letvægts-, varmeisolerende undergulv - uden brug af vand og cement

Renovering og genanvendelse sættes i højsædet

Danpor, som leverer EPS-perlerne, hjælper gerne med udbredelsen af kendskabet til TermoGreen. ”Produktet er et spændende alternativ, som er velegnet til mange renoveringsprojekter. Og undersøgelser viser, at hvis vi skal gøre noget godt for klimaet, skal renovering og genanvendelse sættes i højsædet - og det vil vi gerne være med til”, udtaler Ivan Jørgensen, Danpor A/S.

Flere informationer om produktet kan ses på termogreen.dk eller ring på tlf. 9215 1582 og hør mere.