Radoncomplete® - tør du bygge uden?

Annonce – Dato 26 sep 2023

Radonsikring fra begyndelsen betaler sig! Det er bygherrens ansvar, at bygningsreglementets krav til radonsikring bliver overholdt, når der bygges et nyt hus eller en ny bygning. Så det fornuftige må være ”Better safe than sorry”.

Radonsikring fra begyndelsen betaler sig

Det er et af budskaberne Danpor gerne vil udbrede, når de i den kommende tid besøger byggemarkeder/tømmerhandler rundt om i landet. ”I vores demo-trailer vil man kunne få en demonstration af, hvordan Danpor OneStep® grafitplade effektivt sørger for radonsikring i boligen”, fortæller Ivan Jørgensen, Salgschef hos Danpor.

RadonComplete® omfatter fundamentblokke, Skawblock® fra Skagen Beton og Danpor OneStep® som er isolering og radonsikring sammenbygget i en grafitplade. ”Det er tydeligt at byggebranchen har stor interesse for at finde den bedste, mest økonomiske og rationelle løsning. Det mener vi RadonComplete® er, det glæder vi os til at demonstrere og fortælle meget mere om på vores demo-ture rundt i landet. Tømmerhandlerne er også meget velkomne til at kontakte os, hvis de ønsker, at vi kommer forbi til et special-arrangement”, udtaler Ivan Jørgensen.

RadonComplete® - mange fordele:

  • Én blok - færre løft
  • Én plade - én arbejdsgang
  • Mindre spild - bedre økonomi
  • Nem håndtering og opbygning
  • Testet af Teknologisk Institut

POLITERM® BLU – DET FORETRUKNE VALG TIL EPS-BETON

Danpor er stolte over at Politerm® BLU bliver valgt til flere og flere store byggeprojekter rundt om i landet. ”Vores samarbejdspartnere er specialister og har stor erfaring med produktet. Flere af de prestigeprojekter, som har valgt en Politerm® BLU specialist til udførelsen af undergulv, bliver certificeret som DGNB Guld. Et af de igangværende prestigeprojekter bygges med henblik på at blive DGNB Platin certificeret. Politerm® BLU bliver valgt pga. kvalitet, dokumentation og Danpors dygtige samarbejdspartnere,” mener Ivan Jørgensen, Danpor.

Trykstyrke og brandklassificering

Politerm® BLU udmærker sig bl.a. på unik trykstyrke og er klassificeret i brandklasse A2fl-s1-d0.

Perfekt til pumpning

Via et unikt, eldrevet silosystem doseres blandingsforholdet præcist og sikrer en ensartet, høj kvalitet. Blandingen kan pumpes op til selv de øverste etager. Som en del af vores kvalitetssikring, kan der downloades data, som dokumenterer kvaliteten af blandingen.

Miljøvenligt valg

EPS-betonen kan også leveres som Politerm® BIO med BASFs Biomass Balanced EPS-perler, som reducerer CO2 aftryk med op til 80% i forhold til standard EPS-produkter.

Stor interesse for Neopixels undergulv

STOR INTERESSE FOR NEOPIXELS® UNDERGULV

Danpors nyeste skud på produktporteføljen er NEOPIXELS® UNDERGULV - et letvægts varmeisolerende undergulv uden brug af vand og cement. NEOPIXELS® UNDERGULV består af EPS-perler fra BASF der blandes med en specialklæber og efter få minutter er klar til udlægning. Fordelene ved den flydende isolering, gør det meget lettere at opbygge undergulv i både nybyg og renoveringsprojekter. Produktet sælges i 60 liters poser i byggemarkeder og til større projekter, ab-slange.

Danpor gør dokumentation nemmere

DANPOR GØR DOKUMETATION NEMMERE

Danpor har sørget for, at alt nødvendig dokumentation er på plads. Det gør klimaberegningen meget nemmere. Danpor er dansk ejet og producerer på egne fabrikker i Danmark. Danpor tager ansvar for klimaudfordringen, miljø- og bæredygtighed har højeste prioritet. Danpors klima- og miljømål inkluderer alt fra teknologisk udvikling af råvare til produktion, distribution og genanvendelse.

Hent dokumentation og læs mere på Danpors hjemmeside...

Mere om produktet Danpor OneStep® / RadonComplete®

Danpor OneStep® / RadonComplete®

Komplet løsning til fundamentopbygning med radonsikring

Danpor Onestep®

Danpor Onestep®

Danpor OneStep® – grafitplade med indbygget radonsikring.

Læs mere

B60 Grafit

B60 Grafit

Gulvisolering B60 Grafit leveres som plane plader

Læs mere

B80 Grafit

B80 Grafit

B80 Grafit isoleringsplade af ekspanderet polystyren

Læs mere

B150 Grafit

B150 Grafit

B150 Grafit isoleringsplade af ekspanderet polystyren

Læs mere

B80 Grafit

B80 Grafit

Strimler/kantisolering

Læs mere

B80 Grafit Facade

B80 Grafit Facade

B80 Grafit Facade leveres som plane plader i tykkelserne 50

Læs mere

B80 Grafit Dræn

B80 Grafit Dræn

B80 Grafit Dræn leveres som plane plader i tykkelserne 50

Læs mere

Danpor OneStep<sup>®<sup>

Danpor OneStep®

Danpor OneStep® – grafitplade med indbygget radonsikring

Læs mere

RadonComplete Brochure
EPD

EPD

B60 Grafit, B80 Grafit, B80 Grafit strips, B150 Grafit

Læs mere