Sundt indeklima er en god forretning. Nu skal den eksporteres

Annonce – Dato 22 jun 2021

Det bæredygtige energi- og indeklimakoncept LivingBetter går ind i ny æra, og firmaet bag skifter navn til LivingBetter A/S.

Horn Group APS. Ventilationsvinduet, indeklimaløsninger

Over 3.000 danske nye og renoverede boliger står for at få installeret LivingBetter – den bæredygtige energi- og indeklimaløsning, der er baseret på Ventilationsvinduet. Kombinationen af sundt indeklima og god økonomi har gjort løsningen populær i både renovering og nybyggeri.

I danske boligforeninger har flere end 500 lejere nu fået sundt indeklima uden større indgreb i deres boliger. Den stærkt stigende interesse for LivingBetter og Ventilationsvinduer med patenterede luftventiler har været medvirkende til, at vinduesproducenterne VELFAC og Krone Vinduer er blevet licenstagere og om kort tid introducerer deres udgaver af Ventilationsvinduet.

Vores formål er at udbrede sunde og bæredygtige indeklimaløsninger i byggebranchen. Det krævede i begyndelsen, at vi selv producerede vinduer. Vi glæder os over, at flere vinduesproducenter kommer til, så vi kan fokusere endnu mere på markedsudvikling,” fortæller Peter L. Clausen, adm. direktør i LivingBetter A/S.

Horn Group APS. Ventilationsvinduet, energikoncept, indeklimakoncept

LivingBetter er et komplet energi- og indeklimakoncept bygget op om Ventilationsvinduer og aftræksteknik. Vinduerne sørger for en konstant strøm af frisk, forvarmet luft. I bygninger med krav til genvinding sikrer en udsugsvarmepumpe luftskiftet og giver en meget effektiv genvinding af energien.

Styrkes både i Tyskland og Danmark

De patenterede vinduesventiler førte i sin tid til stiftelsen af Horn-Group. Siden er fokus skiftet fra Ventilationsvinduerne til moderne energiforsyning og sundt indeklima. Navnet LivingBetter kom til undervejs. Grundige test og dokumentation har vist, at LivingBetter både forenkler byggeriet og giver store besparelser i etablering såvel som drift.

Horn Group APS. ventilationsvinduet, vinduesventiler, ventilation, indeklimaDerfor giver det god mening for os at tage navnet på os – ikke mindst i forhold til vores øgede fokus på eksport og det faktum, at flere og flere vinduesproducenter kan levere et veldokumenteret Ventilationsvindue med vores patenterede teknik i,” forklarer Peter L. Clausen.

LivingBetter A/S har styrket sin organisation ved at tilknytte Christian Thing som partner med eksport som fokusområde. Snart åbner et datterselskab i Hamborg, hvorfra konceptet skal udbredes på hele det tyske marked. To lokale vinduesproducenter har taget licens og blandt andet leveret LivingBetter til et nyt lejlighedkompleks i byen.

Tyskland har ekstremt stort fokus på bæredygtig renovering af den ældre boligmasse. De foreløbige markedsanalyser viser, at LivingBetter har et kæmpe potentiale,” udtaler Christian Thing.

Herhjemme er LivingBetter A/S også styrket. I maj kunne selskabet både annoncere et rekordregnskab og Peter Mering som nyt medlem af bestyrelsen. Peter Mering har mange års erfaring med drift og udvikling af store ejendomsporteføljer. Derfor skal han bidrage til at udvikle LivingBetter yderligere i Danmark.

Læs mere på LivingBetter.dk

 

Mere om produktet Living Better Vinduer

Living Better Vinduer

Varme, Ventilation og godt indeklima – helt enkelt

Det intelligente vindue
Living Better brochure
VENT-1900

VENT-1900

Læs mere om produktet her

Læs mere

VENT-2000

VENT-2000

Er monteret et filter som modstår insekter og groft støv

Læs mere

IKM udsugsvarmepumpe type EX35, 50 og 65

IKM udsugsvarmepumpe type EX35, 50 og 65

EX serien er en komplet varmepumpe unit

Læs mere

BIM-objekter

BIM-objekter

Dowload vores BIM-objekter her

Læs mere

Fremtidens huse er bæredygtige

Fremtidens huse er bæredygtige

Innovative byggeløsninger

Læs mere

Referenceprojekter fra LivingBetter A/S

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår