Steni formstøbte hjørneelementer

Annonce – Dato 12 Aug 2021

Integrerede hjørneløsninger skaber bygninger med et helstøbt og fuldendt udtryk.

Steni, integrerede hjørneløsningerSteni, hjørneelementer

Steni hjørneelementer laves i L- og U-form. De fremstilles i samarbejde med dig som kunde, så både mål, farve og konstruktion passer til lige præcis det projekt, der arbejdes med. De forskellige hjørneløsninger sikrer, at bygningens udtryk bliver lige så æstetisk i praksis som på papiret. Hjørneelementerne er udformet af den velkendte Steni plade og har derfor de samme kvaliteter, heriblandt 60 års garanti, som sikrer lang levetid.

Med Steni hjørneelementer kan man skabe bygninger med et helstøbt og fuldendt udtryk med integrerede hjørneløsninger, fordi hjørneelementerne sikrer glidende overgange mellem facade og hjørner.

Reference

AB Studsgaarden

AB Studsgaardens syv betonblokke har fået en markant facaderenovering, som både giver blokkene et moderne udtryk og betyder lavere varmeregning og mindre træk fra ydervæggene.
Renoveringsarbejdet i AB Studsgaarden omfatter bl.a. nye vinduer, isolering og nye facadeplader. De nye tiltag bringer bebyggelsen helt i front rent energimæssigt.

AB Studsgaardens nye facade er tegnet af cand. arch. Søren Just fra Gaihede Rådgivende Arkitekter & Ingeniører, som er totalrådgiver på projektet.

Steni, colour plader, hjørneelementerFacaden består af Steni Colour plader, Steni hjørneelementer og Steni U-elementer i forskellige farver og glansgrader, som i sammensætningen giver en levende og helstøbt facade.

Denne pladetype var ønsket af bestyrelsen i AB Studsgaarden. De havde undersøgt forskellige tyndpladekonstruktioner og var mest tilfredse med Steni. Pladerne er stærke og har en god farveægthed, og så har de nogle hjørneløsninger, jeg godt kan lide”, fortæller Søren Just og fortsætter:

Det er muligt at lade facaden fortsætte ubrudt hele vejen rundt om hjørnerne, så man ender med en flot finish. Til facaden tegnede jeg et mønster med udgangspunkt i det gyldne snit ved at bruge plader i både mat, halvmat og blank i fire forskellige farvenuancer. Det giver et flot liv i facaden.

Rekvirér en prøve af et hjørneelement så du kan opleve æstetikken på nærmeste hold. Du kan også sende en opstalt af din facade til info@steni.dk, så vender Steni tilbage med et forslag om hvordan hjørneelementer bedst kan integreres i projektet samt et økonomisk overslag.

Se et bredt udvalg af hjørneløsninger her: Hjørneelementer - Steni

Yderligere information: www.steni.dk, tlf. 70 27 01 22.

Mere om produktet Tagplader

Tagplader

40 års garanti, revner, knækker og frostsprænger ikke

Montagevejledning

Montagevejledning

Find montagevejledningen her

Læs mere

Steni Protego

Steni Protego

Find produktdatabladet her

Læs mere

Steni Protego Sand

Steni Protego Sand

Find produktdatabladet her

Læs mere

EPD Steni Protego
EPD Steni Protego Sand

Referenceprojekter fra Steni Danmark A/S

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Studsgaarden

Studsgaarden

Udv.renovering | København | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 412 lejligheder på 8 etager . S...

Havbogade

Havbogade

Nybygning | Sønderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Sønderborg med 9 lejligheder på 6 etager hvor den ...

Sydbyen

Sydbyen

Udv.renovering | Slagelse | 228,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 23 bygninger i Slagelse med 462 le...