Steni Vision - facadeplader med et naturligt look

Annonce – Dato 16 jun 2022

Steni lancerer nu den nye kollektion Steni Vision Standard med ikke mindre end 64 færdige designs med forskellige udtryk og farvevariationer.

Steni Vision - Facadeplader med et naturligt look

Vælg dit eget unikke facadeudtryk

Med Steni Vision-facadeplader kan du skabe dit eget unikke facadeudtryk. Enten ved at udvikle en specialdesignet facade med Steni Vision Custom eller ved at vælge en færdig overflade fra Steni Vision Standard.

Steni Vision Standard

Den nye Steni Vision Standard består af hele 64 forskellige udtryk, herunder en lang række materialer som metal, træværk og sten. Designeren er den erfarne Freekje Vervoord fra det hollandske designbureau M2uur, der har specialiseret sig i udvikling af unikt design.

Hvorfor vælge Steni Vision Standard?

At vælge Steni Vision facadeplader er et smart valg af flere grunde. Pladernes udtryk holder over tid. Mange andre materialer falmer eller ændrer sig hurtigt og uensartet på grund af lys og naturlige påvirkninger. Derudover er montering af facadeplader billigere og hurtigere sammenlignet med mange andre facadematerialer. Pladerne er stort set vedligeholdelsesfri og har 60 års garanti.

Steni Vision Facadeplader med et naturligt look Steni lancerer nu den nye kollektion Steni Vision Standar

Hvad er fordelene ved Steni Vision Standard?

Vi spurgte designer Freekje Vervoord, hvad der efter hendes mening er fordelene for en bygherre ved at vælge Steni Vision frem for naturmaterialer som ægte træ, sten og metal:

”Naturmaterialer er unikke, og ikke to plader er ens. Tag for eksempel den populære marmor Bianco Carrara, et meget brugt og højt elsket materiale. Ulempen er, at den er dyr og slider på kloden. Den vokser aldrig ud igen. Der er også flere tekniske udfordringer med marmor. Derfor er det ikke ualmindeligt, at marmorfacader bliver udskiftet flere gange på grund af misfarvning, forurening osv. Hvorfor ikke udskifte marmoren med Steni-plader og et print af Bianco Carrara? Både materiale- og installationsomkostninger er væsentligt lavere. Træ kræver vedligeholdelse, og metal kan blive udsat for misfarvning, korrosion og metaltræthed.”

Digital design giver enorm frihed

Freekje Vervoord synes, det var en ære at blive bedt om at udvikle den nye kollektion. Hun fortæller, at pladernes unikke måde at skabe nye mønstre på gør, at de kan blive til næsten alt, hvad man vil. Det giver arkitekter en enorm frihed.

”Jeg mener, at det er en vigtig udvikling for fremtidens facader, som arkitekterne skal gøres opmærksomme på. Det er en ny måde at tænke og arbejde på – hvor man tidligere var begrænset til, hvad producenterne havde at byde på. Nu kan du skabe et unikt design til hvert projekt, der matcher bygningen som en skræddersyet jakke. På den måde er det muligt at give facader identitet, genkendelighed og autenticitet. Det giver komplet designfrihed uden grænser. ”

100 % computerdesign

Den nye kollektion er lavet fra bunden på en computer, mens man tidligere har brugt scanninger af eksisterende materialer til at printe på facadepladerne.

”Det giver os mulighed for at tænke meget mere frit. Baggrunden for udviklingen af ​​den nye kollektion var at arbejde med fire forskellige temaer med cool variationer. Serien er ikke baseret på eksisterende teksturer som træ, sten eller metal, men er designet uden forbehold. Dette skaber faktisk en illusion”, siger designeren.

Steni - Facadeplader lavet i digitalt design giver enorm frihed Steni Vision - Vælg dit eget unikke facadeudtryk

uendelige designmuligheder

Freekje Vervoord forklarer, at hvert design grundlæggende består af seks varianter, men hvis en kunde ønsker flere varianter, kan den sagtens tilføjes. Da alt er lavet digitalt, har det været muligt at tilpasse det, så der ikke sker en forstyrrende gentagelse af mønstrene. Disse tilpasningsmuligheder er en stor fordel ved den nye metode til at skabe design til facadeplader på.

”Så vidt jeg ved, er der ingen andre, der kan gøre det her. Da filerne er digitalt gengivet, kan du vælge enhver farve, størrelse, tekstur eller et hvilket som helst andet format. Dette er ikke muligt med andre brands, hvor du er begrænset til det, der allerede findes.”

Yderligere information: https://www.steni.dk/, tlf. 70 27 01 22.

Mere om produktet Facader

Facader

Miljøvenligt kvalitetsprodukt med 60 års funktionsgaranti

Steni Colour

Steni Colour

Et sikkert valg, hvis du ønsker at sætte kulør på verden – eller din bygning

Læs mere

Steni Nature

Steni Nature

Glasfiberarmeret polymerkomposit med en overflade bestående af knust natursten

Læs mere

Steni Vision

Steni Vision

Består af en trykt glat overflade af elektronhærdet akryl

Læs mere

Produktkatalog 2022
Design din vision

Design din vision

Se kataloget her

Læs mere

STENI Facader

STENI Facader

Se brochuren her

Læs mere

Steni Colour datablad
Steni Nature (medium) datablad
Steni Vision datablad
STENI Colour

STENI Colour

Se produktbeskrivelse her

Læs mere

STENI Nature

STENI Nature

Se produktbeskrivelse her

Læs mere

STENI Protego Sand

STENI Protego Sand

Se produktbeskrivelse her

Læs mere

STENI Protego

STENI Protego

Se produktbeskrivelse her

Læs mere

STENI Vision

STENI Vision

Se produktbeskrivelse her

Læs mere

BIM-objekter

BIM-objekter

Se bim-objekter her

Læs mere

Referenceprojekter fra Steni Danmark AS

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Studsgaarden

Studsgaarden

Udv.renovering | København | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 412 lejligheder på 8 etager . S...

Havbogade

Havbogade

Nybygning | Sønderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Sønderborg med 9 lejligheder på 6 etager hvor den ...

Sydbyen

Sydbyen

Udv.renovering | Slagelse | 228,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 23 bygninger i Slagelse med 462 le...