Skræddersyede og præfabrikerede facadeelementer i højstyrkebeton

Annonce – Dato 26 mar 2020

Facader fra Hi-Con er skræddersyede, præfabrikerede elementer i højstyrkebeton, som tilfører værdi til hele byggeprocessen. De ekstremt slanke facadeelementer udforsker betonens egenskaber til at skabe premium arkitektur uden at gå på kompromis med styrke og holdbarhed.

Storformater, slanke elementer, skræddersyet design og lav vægt er blandt nogle af de fordele, højstyrkebetonen tilbyder.

Facade i højstyrkebeton på Det Tekniske FakultetFacade i højstyrkebeton på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet.

Isolerede facadeelementer

Isolerede facadeelementer i højstyrkebeton kan anvendes til både renoverings- og efterisoleringsprojekter samt nybyggeri. Det isolerede facadeelement har beton på én side og isolering på den anden, og kan monteres på en allerede eksisterende bagvæg eller et nyopført råhus. Facadeelementerne er slanke, simple at montere, har en lav vægt og kan støbes ned til 30 mm i tykkelse.

Herningsholm Erhvervsskole med isoleredeHerningsholm Erhvervsskole med isolerede facadeelementer i højstyrkebeton

Curtain walls

Curtain walls anvendes i tilfælde, hvor arkitekten efterspørger en facadebeklædning, der bidrager til bygningens æstetik og identitet. Curtain walls er ikke bærende facadeelementer, der ydermere kan anvendes som solafskærmning. Elementerne i højstyrkebeton kan fremstilles i storformat, med et skræddersyet design og med en tykkelse ned til 45 mm.

Curtain walls I højstyrkebeton på AccsysCurtain walls I højstyrkebeton på Accsys Technologies i Arnhem, Holland.

Cladding

Claddingelementer i højstyrkebeton anvendes ofte til facadeløsninger, hvor der er behov for en specialløsning, hvor der er behov for at skabe en ensartethed mellem forskellige elementtyper og/eller hvor der er behov for at skabe et flot helhedsudtryk af din facade. Med claddingelementer fra Hi-Con kan du få både store formater, skræddersyede overflader, slankt design samt letvægts elementer, der nemt monteres.

Strandingsmuseet i Ulfborg med claddingStrandingsmuseet i Ulfborg med cladding i storformat, fremstillet højstyrkebeton

Tag kontakt

Tøv ikke med at tage kontakt til Hi-Con, hvis du mener, at højstyrkebeton kan gøre en forskel i dit næste byggeprojekt, eller hvis du vil vide mere omkring materialet.

Referenceprojekter fra Hi-Con A/S

Opførelse af firmadomicil, Arting

Opførelse af firmadomicil, Arting

Nybygning | Vejle | 0,1 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Vejle . Selve byggeriet er påbegyndt marts 2011 ...

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen

Nybygning | København SV | 170 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

KU Life

KU Life

Nybygning | Frederiksberg | 40- 50 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Frederiksberg på 6 etager hvor den ene etage er un...

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Nybygning | Aarhus | 180 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning svarende til 3 bygninger i Aarhus på 5 etager hvor...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår