Aarhus på Ø4

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juli 2020 med en beregnet byggeperiode på 38 måneder til en anslået udgift på 90,5 mio.kr med et brutto areal på 110000 m².

Bygherren er Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Mobilitet, Anlæg og Drift . Projektet udføres i form af hovedentreprise . ,..

PRODUKTKOBLING: Altaner i højstyrkebeton

Altaner i højstyrkebeton

Vi skræddersyr altaner til dit byggeprojekt

Slanke altaner giver milliardbyggeri i Aarhus karakter

Ikonisk boligbyggeri i Aarhus

På spidsen af Ø4 i Aarhus ligger det ikoniske boligbyggeri AARhus. Byggeriet, der omfatter et gårdmiljø, beboerhus og 255 unikke lejligheder, er designet af BIG – Bjarke Ingels Group. Bygningens form består af to store bogstaver "AA," der byder besøgende velkommen til Aarhus. Den trappetrinsformede struktur sikrer desuden, at alle lejligheder nyder godt af både sollys og en storslået havudsigt fra deres tilhørende altaner og taghaver.

Unikke udsigter for beboerne

AARhus på Ø4 repræsenterer et enestående projekt, der har sat nye standarder for byggeri i Aarhus. Hi-Con er stolte over at have bidraget til dette ikoniske byggeri med vores unikke altanløsninger i vores generation af ultra højstyrkebeton, CRC i2®. Vores innovative tilgang og evne til at skabe slanke og elegante altaner har bidraget til AARhus' karakteristiske udtryk.

Projektet krævede ikke kun enestående æstetiske løsninger, men også tekniske udfordringer. Hi-Con støbte altanerne omvendt og skjulte L-søjlerne i konstruktionerne for at opnå det rene og strømlinede udseende, som arkitekterne havde forestillet sig.

Vi leverede 486 altangange, 442 søjler og 59 altaner i grå CRC i2®, hvilket gjorde AARhus til et af vores største altanprojekter til dato. Vi er stolte af vores bidrag til dette ikoniske byggeri, som har givet beboerne fantastiske udsigter og boliger med karakter.

Hos Hi-Con er vi specialister i ultra højstyrkebeton, og vi stræber altid efter at assistere vores samarbejdspartnere med nye projekter, hvor vi kan udnytte potentialet i vores ultra højstyrkebeton. Vi ser frem til at fortsætte med at udfordre de kendte former og bidrage til spændende byggeprojekter i fremtiden.

Lad os inspirere dig med, hvordan UHPC kan anvendes i projekter og skabe imponerende bygninger. Du kan udforske Hi-Cons produkter og portefølje af projekter på www.hi-con.dk

 

 
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Hi-Con ApS

Altaner i højstyrkebeton

Altaner i højstyrkebeton

Vi skræddersyr altaner til dit byggeprojekt

Facader i højstyrkebeton

Facader i højstyrkebeton

Skræddersyende præfabrikerede facadeelementer

Trapper i højstyrkebeton

Trapper i højstyrkebeton

Højstyrkebetonens mange egenskaber kan skabe slanke og unikke trapper

Referenceprojekter fra Hi-Con ApS

FJORDTÅRNET

FJORDTÅRNET

Nybygning | Aalborg | 60 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 27 lejligheder på 7 etager . Selve byg...

Parkbyen, Vejgård - 2. etape

Parkbyen, Vejgård - 2. etape

Nybygning | Aalborg | 185 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i Aalborg med 133 lej...

The Line

The Line

Amsterdam

Rødovre Port

Rødovre Port

Nybygning | Rødovre | 600 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Rødovre med 534 lejligheder på 19 etager hvo...