The Line

PRODUKTKOBLING: Altaner i højstyrkebeton

Altaner i højstyrkebeton

Vi skræddersyr altaner til dit byggeprojekt

Ultra slanke altaner i ultra højstyrkebeton pryder The Line

Et dynamisk boligmiljø

Boligbyggeriet "The Line", der omfatter 72 lejligheder i det nyudviklede område Overhoeks over for Amsterdam Central Station. Overhoeks er et dynamik til opholds- og arbejdsområdet tæt på bymidten, og er et levende område, hvor bygninger og grønne områder skaber et attraktivt og varieret boligmiljø.

The Line indtager en central placering i Overhoeks og tilbyder en forbløffende panoramaudsigt over byen, som strækker sig hele vejen rundt om bygningen. Med tanke på områdets tæthed var det et centralt fokus i designet at sikre tilstrækkeligt dagslys på gadeplan.

Ekstremt slanke altaner i ultra højstyrkebeton

Et markant træk ved The Line er dets altaner, som udgør en integreret del af det udendørs rum omkring bygningen. Et netværk af slanke bjælker omspænder bygningen som et spindelvæv og bidrager til bygningens karakter. Identiteten af The Line er præget af dets facadeelementer, som omfatter ekstremt slanke altaner i ultra højstyrkebeton (UHPC) med en tykkelse på kun 60 mm og 880 elegante UHPC-søjler.

Altanpladerne i UHPC er imponerende lange, nogle op til 6,5 meter, med en generøs udkraget dybde på næsten 2 meter. På facadesiden har altanpladerne en elegant kurve, der skaber ekstra plads og naturlig skønhed i udendørsområderne. Søjlerne når op til 3,4 meter i længden og er fastgjort til altanelementerne med præcision for at sikre bygningens stabilitet og elegance.

I tæt samarbejde med Hi-Con Netherlands blev de planlagte altanelementer og facadesøjler nøje udviklet for at opnå den ønskede æstetik og funktionalitet. Samarbejdet mellem Orange Architects, Bouwbedrijf De Nijs og Hi-Con begyndte tidligt i designprocessen og var afgørende for at opnå de optimale resultater inden for æstetik, teknik og økonomi. Hi-Cons ekspertise og erfaring med UHPC var uvurderlig for projektet.

Om materialet

Ultra højstyrkebeton er en betontype, der er karakteriseret ved et styrkeinterval på mellem 130-200 MPa, hvilket adskiller denne type fra andre betoner som fiberbeton og højstyrkebeton. Hos Hi-Con anvender vi vores egen generation af UHPC, nemlig CRC, som har en gennemsnitsstyrke på omkring 165 MPa. Den høje styrke kommer af en meget tæt matrice med lav porøsitet, hvilket er afgørende for at give en ekstremt god holdbarhed og dermed levetider på over 100 år.

The Line i Amsterdam er et fremragende eksempel på, hvordan Hi-Cons UHPC-materiale kan transformere arkitektoniske visioner til virkelighed.

Lad os inspirere dig med, hvordan UHPC kan anvendes i projekter og skabe imponerende bygninger. Du kan udforske Hi-Cons produkter og portefølje af projekter på www.hi-con.dk

Foto: Sebastian van Damme

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Hi-Con ApS

Altaner i højstyrkebeton

Altaner i højstyrkebeton

Vi skræddersyr altaner til dit byggeprojekt

Facader i højstyrkebeton

Facader i højstyrkebeton

Skræddersyende præfabrikerede facadeelementer

Trapper i højstyrkebeton

Trapper i højstyrkebeton

Højstyrkebetonens mange egenskaber kan skabe slanke og unikke trapper

Referenceprojekter fra Hi-Con ApS

FJORDTÅRNET

FJORDTÅRNET

Nybygning | Aalborg | 60 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 27 lejligheder på 7 etager . Selve byg...

Aarhus på Ø4

Aarhus på Ø4

Anlægsarbejde | Aarhus | 90,5 mio.kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juli 202...

Parkbyen, Vejgård - 2. etape

Parkbyen, Vejgård - 2. etape

Nybygning | Aalborg | 185 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i Aalborg med 133 lej...

Rødovre Port

Rødovre Port

Nybygning | Rødovre | 600 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Rødovre med 534 lejligheder på 19 etager hvo...