Skab integrerede hjørneløsninger

Annonce – Dato 24 Apr 2018

De innovative hjørneelementer udstilles på Architect@Work

Skab integrerede hjørneløsninger

Den 16.-17. maj 2018 deltager STENI på messen Architect@Work med vores innovationer.
STENI Hjørneelementer. Innovationen er godkendt af et dommerpanel bestående af arkitekter og indretningsformgivere, som har fundet produktet innovativt. Det samme gælder for STENI Vision Wood, som STENI også udstiller på messen. Netop innovation er kriteriet for at få lov til at udstille på den eksklusive messe for arkitekter og andre projekterende inden for byggeri. Du finder STENI’s innovationer på stand nr. 122.

STENI Hjørneelementer: Skab integrerede hjørneløsninger

Med STENI Hjørneelementer kan du skabe bygninger med et helstøbt og fuldendt udtryk med integrerede hjørneløsninger, fordi hjørneelementerne sikrer glidende overgange mellem facade og hjørner.

Hjørneelementer laves som L- og U-form. De fremstilles i samarbejde med dig, så både mål, farve og konstruktion passer til lige præcis det projekt, du arbejder med. De forskellige hjørneløsninger sikrer, at bygningens udtryk bliver lige så æstetisk i praksis som på papiret. Hjørneelementerne består af den velkendte STENI plade og har derfor de samme kvaliteter, heriblandt 40 års garanti, mere end 60 års levetid og slagfasthed.

STENI Vision Wood: Vedligeholdelsesfri facadeplade i trælook

STENI Vision Wood er din erstatning til vedligeholdelseskrævende træbeklædning. Innovationen giver præcis samme varme og rå udtryk, som var det ægte træ. STENI Vision Wood er en facadeplade, der består af glasfiberarmeret polymerkomposit.

Med en garanti på 40 år på STENI Vision Wood facadeplader, og en forventet levetid på mere end 60 år, er der ingen grund til at bekymre sig om resultatets holdbarhed.

STENI Vision Wood gør det muligt at få lige den træsort på facaden, som du ønsker. En original og ældre træfacade kan også kopieres og printes på STENI Vision Wood, hvor patina gengives på nøjagtig og naturtro vis. Mulighederne er uendelige.

Facadepladerne er vedligeholdelsesfrie, slagfaste, fugtresistente og miljøvenlige ligesom den velkendte STENI Colour.

Referenceprojekter fra Steni Danmark A/S

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Studsgaarden

Studsgaarden

Udv.renovering | København | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 412 lejligheder på 8 etager . S...

Havbogade

Havbogade

Nybygning | Sønderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Sønderborg med 9 lejligheder på 6 etager hvor den ...

Sydbyen

Sydbyen

Udv.renovering | Slagelse | 228,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 23 bygninger i Slagelse med 462 le...