Siedle Vario dørkommunikationsanlæg tilfører ny værdi til boligforening

Annonce – Dato 23 mar 2021

I et samarbejde mellem Mejlshede Låse A/S og Siedle Nordic A/S har boligforeningen Top-House på Nørrebro i København fået opdateret deres dørkommunikation og har nu helt nye muligheder ved tærsklen. Det er muligheder, der både prioriterer sikkerhed og garanterer fleksibilitet.

Siedle Vario dørkommunikationsanlæg tilfører ny værdi til boligforening

En sort højglans Siedle Vario-dørstation er det første, beboerne og deres gæster ser, når de står foran indgangen til boligerne. Dørstationen sender opkaldet op til lejlighedernes svartelefon, men dørkommunikationen stopper ikke her. En helt ny feature gør modtagelsen af opkaldet fuldkommen intuitiv og tryg.

En mobil og sikker løsning

Boligforeningens dørkommunikation er opdateret med en helt ny videoløsning og med muligheden for at modtage opkaldet på smartphone via en app-funktion. Løsningen byder på et vagtsomt øje, der imødegår utilsigtet døråbning og bidrager til at fjerne bekymring samt øge beboernes sikkerhed. Samtidig sikrer løsningen en fleksibel dørkommunikation. Det mener Brian de Blanck fra Mejlshede Låse A/S.

Videoløsningen har skabt værdi for beboerne, fordi den øger deres sikkerhed, idet de kan se, hvem de lukker ind. Udover det, ligger der en stor værdi i, at beboerne får mulighed for via Siedle appen at kunne besvare et døropkald, uanset hvor de befinder sig,” siger han.

I et samarbejde mellem Mejlshede Låse A/S og Siedle Nordic A/S har boligforeningen Top-House på Nørrebro i København fået opdateret deres dørkommunikation og har nu helt nye muligheder ved tærsklenBoligforeningens dørkommunikation er opdateret med en helt ny videoløsning og med muligheden for at modtage opkaldet på smartphone via en app-funktion

Et Siedle anlæg følger dig i årtier

Og de nye Siedle Vario-anlæg skal beboerne og deres gæster kigge længe på. For en Siedle-løsning er ikke helt let at slippe af med. Det har Brian erfaret gennem sit langvarige samarbejde med Siedle.

Der er mange andre, der kan noget af det samme som Siedle, men kvaliteten af et Siedle-produkt gør, at kunden er sikret et anlæg, som beboerne vil være glade for i rigtig mange år,” siger han og fortsætter:

Vi har generelt lagt os meget fast på Siedle-produkter. De virker, når vi sætter dem op, og der er minimale småjusteringer efter løsningerne er installeret. Og så er det bare lidt sjovere for os at have nogle tilfredse kunder, hvor det virker første gang, vi sætter det op – det gør det bare med en Siedle-løsning”.

Hvis du ønsker at vide mere om Siedle så tryk her

Mere om produktet Udendørs dørtelefonanlæg

Udendørs dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæggene fra Siedle opfylder ethvert ønske og ethvert behov

Siedle Compact
Siedle Vario
Siedle Classic
Siedle Steel
Produkter til indbygning
Katalog

Katalog

Her kan du se vores katalog

Læs mere

Konfigurator

Konfigurator

Lær mulighederne at kende vedtærsklen

Læs mere

Kvalitetshåndbog

Kvalitetshåndbog

Kvalitet, det første du møder

Læs mere

Brochurer og kataloger

Brochurer og kataloger

Trykt informationsmateriale til online-bestilling

Læs mere

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...