Larsen Waterfront

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2015 med en beregnet byggeperiode på 14 måneder til en anslået udgift på 60 mio.kr med et brutto areal på 4900 m².

Bygherren er Himmerland Boligforening Himmerland Andelsboligforening og som arkitekt er valgt Erik Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Arne Andersen, Vrå A/S som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Jonassen Ventilation A/S og Uggerly Installation A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Hg Electric A/S.

PRODUKTKOBLING: Dørtelefoner

Dørtelefoner

Siedle er på toppen af de mest avancerede systemer inden for dørtelefoni

I tæt samarbejde med Siedle Studio-Partner – Erik Fals A/S
Projektet er installeret af Siedle Studio-Partner, Erik Fals A/S, som har stor kompetence i Siedles systemer. Det er Siedles ønske at levere gennemtænkte løsninger af højeste kvalitet, tilpasset efter kundens behov. Gennem et positivt og seriøst samarbejde med Siedle Studio-Partner Erik Fals valgte man en løsning, hvor inde og ude flyder sammen, hvor fleksibilitet og design er i fokus, som passer fint til bygningen og dens indgangsparti, og således fremmer arkitekturen på tærsklen. En fin, varm minimalisme, der fremstår lige så tidssvarende som tidsløs. Et tidløst design, der på stilfærdig vis smukt harmonerer med bygningens arkitektur. Larsen Waterfront projekt er et super eksempel på en Siedle løsning ved hoveddøren, hvor design og arkitektur tilsammen skaber de perfekte rammer for en arkitektonisk helhedsoplevelse.

Systemløsning i designserien Siedle Vario
Ved indgangen til Larsen Waterfront-ungdomsboligerne modtages de besøgende af en video-, kommunikations- og systemløsning til tærsklen i adgangsmiljøet i designlinjen Siedle Vario udstyret med LED-belysning, opkaldsdisplay, samt højtalende svartelefoner. Anlægget i Himmerland Boligforenings administrationslokaler er derimod udført i Siedle Vario postkasseanlæg, fritstående stander, LED-belysning samt netværksbaseret adgangskontrol. Inde i Himmerland Boligforenings administrationslokaler viser videopanelerne med deres store skærm, hvem der står foran døren. Efter behov kan videobilledet hentes over på displayet med et tastetryk. På den måde har man altid et diskret blik foran døren. Anlæggene skulle naturligvis fremstå lige så repræsentativt og elegant som selve bygningen.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Flere produkter fra Siedle Nordic A/S

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Fingeraftrykket, en talkode, et kort eller en radio transponder


Belysning

Belysning

Hvide højeffektive LED'er til alle lysfunktioner


Postkasser

Postkasser

Alle postkasserne opfylder postnormen DIN EN 13724


Kommunikations- og orienteringssystem

Kommunikations- og orienteringssystem

Kommunikation, orientering og information supplerer hinanden perfekt


Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Carlsberg Byen - Forskerboliger

Carlsberg Byen - Forskerboliger

Anlægsarbejde | København | 80 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i København med 22 lejligheder på 5 etager...