Erhvervsejendom har hævet æstetikken og sikkerheden

Annonce – Dato 17 Feb 2022

Opgang i Indre København er totalrenoveret til æstetisk topniveau. MM Arkitekter har til opgaven valgt dørstation og kortlæsere fra Siedle Nordic i PVD-messing installeret af Elicon.

Siedle, erhvervsejendom har hævet æstetikken og sikkerheden

Når du skal ind i opgangen i erhvervsejendommen Gammel Torv 8 i Københavns Indre By, vil du opleve, at det bare spiller – allerede når Siedle Steel-dørstationen med touchskærm tager imod dig som gæst.

MM Arkitekter har totalrenoveret og løftet trappeopgangens æstetik og sikkerhed med stor sans for detaljer, så opgangen nu fremstår enormt smagfuld og gennemført. Vi har haft en tæt dialog med arkitekten Morten Chammon fra MM Arkitekter om at levere sikkerhedsprodukter, der matcher opgangens fornemme æstetik,” fortæller Allan F. Mikkelsen, salgschef i Siedle Nordic A/S Danmark.

Siedle Danmark, dørtelefonanlæg og adgangskontrolSiedle, Fordi ejendommen er beboet af virksomheder, er dørtelefonen forsynet med touchskærm, der giver stor fleksibilitet

Messing går igen på skiltene og dørgrebene i opgangen – og på de produkter, Siedle Nordic har leveret til opgangen.

Fordi messing er så gennemgående i opgangen, har vi leveret dørtelefonanlægget og Siedle Secure-kortlæsere i PVD-messing, som ikke patinerer og derfor ikke skal pudses og poleres. De særlige messingoverflader gør, at sikkerhedsprodukterne går æstetisk godt i spænd med resten af opgangen,” siger Allan F. Mikkelsen.

Fordi ejendommen er beboet af virksomheder, er dørtelefonen forsynet med touchskærm, der giver stor fleksibilitet.

Erhvervslejemål varierer en del i størrelse og antal lejere. Lige nu er der i opgangen 14 erhvervslejere, men om nogle år kan antallet være otte eller 20. Derfor har vi sammen med installatøren Asgar Krogh Nielsen fra Elicon valgt den traditionelle dørtelefon med knapper og navneskilte fra. Den monterede dørstation i opgangen har touchskærm og kan tilpasses til det antal lejere, der må være i ejendommen fremover – om det så er fire eller 50 lejere, så den fungerer til det antal lejere, der aktuelt er i ejendommen,” fortæller Allan F. Mikkelsen.

Dørtelefonanlægget og adgangskontrollen er installeret af elinstallatørvirksomheden Elicon, der er Siedle Studio Partner og ofte arbejder med Siedles produkter.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...