Generationernes Hus

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 304 lejligheder på 8 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt januar 2018 med en beregnet byggeperiode på 31 måneder til en anslået udgift på 445 mio.kr med et brutto areal på 28500 m².

Bygherren er Aarhus Kommune, Sekretariatet vedr. Urban Mediaspa og som arkitekt er valgt ERIK Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Jørgen Friis Poulsen A/S Under konkurs som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Strato Ventilation A/S og Kjellerup VVS A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Elcon A/S.

PRODUKTKOBLING: Adgangskontrol

Adgangskontrol

Fingeraftrykket, en talkode, et kort eller en radio transponder

Generationernes Hus er et moderne bolig- og velfærdsprojekt på Aarhus Havn, der skal huse både børnefamilier, unge, ældre, handicappede samt en daginstitution. Projektet bygger på grundtanken om at skabe et hus, der rummer alle generationer og livssituationer i fællesskaber.

Af virksomheder, der er tilkoblet projektet, er RUM Arkitekter A/S samt ERIK arkitekter A/S valgt som arkitekterne bag. Derudover har SWECO Danmark A/S haft rollen som ingeniørrådgivere på projektet og leveret alle klassiske ingeniørdiscipliner, der bl.a. omfatter projektering af bærende konstruktioner og alle VVS-installationer. Derudover har Kragh & Berglund Landskabsarkitekter A/S stået for landskab.

Siedle Nordic A/S har leveret seks Siedle Touch dørtelefonanlæg til Generationernes Hus. El:con A/S har stået for montering og idriftsættelse af anlæggene. Hele grundtanken bag Generationernes hviler på et mangfoldighedsprincip. Derfor har fokus været på, at dørtelefonanlæggene skal være funktionelle og intuitive, således at alle bygningens beboere har mulighed for at betjene anlæggene uden problemer. Her passer Siedle Touch særligt godt ind, da der er tale om en multifunktionelt touch screen, der tjener som ideel løsning til, når der stilles særlige krav.

Touch-anlægget har en innovativ interface, som er sprogneutral og er dermed garant for et intuitivt og barrierefrit system. Siedle Touch-anlæggene er integrerede i dørstationer i designlinjen Siedle Steel, som består af massivt metal i forbilledlig forarbejdning og indeholder plane flader, klare linjer og præcise kanter, der fremhæver materialets æstetik. Dørstationerne indeholder funktionerne opkald, samtale og kamera, og designet har en kortlæser og et roterende kodetastatur, der garanterer maksimal sikkerhed i adgangskontrollen.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Siedle Nordic A/S

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Fingeraftrykket, en talkode, et kort eller en radio transponder


Udendørs dørtelefonanlæg

Udendørs dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæggene fra Siedle opfylder ethvert ønske og ethvert behov


Postkasser

Postkasser

Alle postkasserne opfylder postnormen DIN EN 13724


Dørtelefonanlæg som sæt

Dørtelefonanlæg som sæt

Dørtelefonanlæg som komplet pakke til en gunstig pris


Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...