Central Park - Århusgadekvarteret, Byggefelt 1.10

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 94 lejligheder på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt januar 2015 med en beregnet byggeperiode på 18 måneder til en anslået udgift på 130 mio.kr med et brutto areal på 10200 m².

Bygherren er Danica Pension og som arkitekt er valgt Sweco Danmark A/S Årstiderne Arkitekter - Part of Sweco. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Kpc København A/S som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Dp Ventilation A/S Københavns Afd. Dp-Ventilation A/S og C5 VVS-Teknik A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Melph El ApS c/o Klaus Melph.

PRODUKTKOBLING: Dørtelefoner

Dørtelefoner

Siedle er på toppen af de mest avancerede systemer inden for dørtelefoni

Central Park markerer overgangen mellem det rå havnemiljø i Nordhavnen og det klassiske Østerbro. Arkitektonisk låner boligkarréen fra begge miljøer og bliver bindeled mellem havn og by. Central Park er en moderne karré på i alt 10.200 m², fordelt på 94 lejligheder af varierende størrelse, og suppleret med 700 m² butikker og service i stueetagen. Den gedigne karré danner rammen om et grønt gårdrum, skabt med tanke på karréens og områdets beboere.

For Siedle er en del af visionen netop, at dørkommunikation tænkes ind i byggeprojekter fra begyndelsen. Som de førende på markedet, udvikler Siedle skræddersyede løsninger, der gør det muligt at komme i mål med de store arkitektoniske visioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De tilpassede kommunikations- og systemløsninger udvikles til det enkelte projekt

Med øje for detaljerne har boligbebyggelsen Central Park, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter valgt det helt rigtige kommunikations- og systemløsning til tærsklen. Ved indgangen til Central Park modtages de besøgende af Siedle Vario i sort højglans, et tidløst design, der på stilfærdig vis smukt harmonerer med bygningens arkitektur.

Central Park er et super eksempel på en Siedle-løsning ved hoveddøren, hvor design og arkitektur tilsammen skaber de perfekte rammer for en arkitektonisk helhedsoplevelse. Vi er stolte af resultatet og rigtig glade for det gode samarbejde med Melph El.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Flere produkter fra Siedle Nordic A/S

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Fingeraftrykket, en talkode, et kort eller en radio transponder


Belysning

Belysning

Hvide højeffektive LED'er til alle lysfunktioner


Postkasser

Postkasser

Alle postkasserne opfylder postnormen DIN EN 13724


Kommunikations- og orienteringssystem

Kommunikations- og orienteringssystem

Kommunikation, orientering og information supplerer hinanden perfekt


Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...