Siedle skaber tryghed og minimerer driftsomkostninger i fsb boligbyggeri

Annonce – Dato 7 Apr 2020

I et tæt samarbejde med Elicon har Siedle udstyret fsb’s afdeling, Møllelængen, med et nyt dørtelefonanlæg og adgangskontrol. Det nye system bringer driftsomkostninger i bund og går ikke på kompromis med beboernes sikkerhed.

Hos Møllelængen er det gamle dørtelefonanlæg skiftet ud med Siedle Vario, der byder beboere og gæster en varm velkomst på tærsklen. Der er åbnet op for et helt nyt univers, hvor kommunikation er fri fra barrierer og den travle hverdag er tænkt ind. Et enkelt design og en funktionel kvalitet gør systemet nemt at navigere i.

i et tæt samarbejde med Elicon A/S har Siedle udstyret fsb's afdeling det gamle dørtelefonanlæg skiftet ud med Siedle Vario

Garant for sikkerhed

Det nye kommunikationssystem integrerer moderne adgangskontrol og et fremragende audio-system, der sikrer en effektiv samtalekvalitet mellem beboer og gæst. De mekaniske nøgler er erstattet af digitale nøglechips, som ved indgang til beboelsen præsenteres foran læseren.

Når beboeren modtager et opkald fra dørtelefonen, er vedkommende aldrig i tvivl om, hvem der lukkes ind. Lyden har en suveræn kvalitet, der gør det nemt at genkende stemmen uden at se vedkommende, der ringer på.

Skulle en nøglechip blive tabt eller glemt, er der ingen grund til bekymring. Nøglechippen deaktiveres nemt og man undgår derved at uvedkommende entrerer bygningen.

En bæredygtig løsning

Ved det nye kommunikationssystem ligger bæredygtighed højt på dagsordenen. Den gamle installering er blevet genbrugt og det har sparet miljøet for unødig belastning. Symbolerne på dørtelefonanlægget er oplyst af hvide LED’er, der garanterer et minimalt energiforbrug.

Systemet er modulopbygget og dermed nemt at servicere og vedligeholde. Nøglechippen er prisfordelagtig sammenlignet med den konventionelle nøgle. Den er væsentligt billigere og sparer fsb for omkostninger til udskiftning af låse. Derudover er den vedligeholdelsesfri og behøver ikke et batteri.

Se mere på www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...