Siedle introducerer et nyt materiale: PVD-belægning

Annonce – Dato 4 maj 2017

Tynd som papir og hård som stål!

Siedle introducerer et nyt materiale: PVD-belægning

Siedle introducerer et nyt materiale: PVD-belægning

Tynd som papir og hård som stål!

De to ekslusive og populære designlinjer Siedle Steel og Siedle Classic får et facelift: Siedles dørstationer fås nu også i massivt ædelstål med PVD-belægning. Den fysiske procesmetode garanterer perfekte overflader med brillant farvekvalitet og fremragende mekaniske egenskaber.

En præcist forarbejdet, uforanderlig og vejrbestandig overflade

Belægningen påføres ved hjælp af en fysisk gasudskilningsmetode (physical vapour deposition: PVD). Denne metode gør det muligt at påføre særdeles bestandige, metalagtige belægninger. De er garant for en præcist forarbejdet, uforanderlig og vejrbestandig overflade på basis af børstet ædelstål. Belægningen er meget tynd, så strukturen i det børstede metal forbliver synlig.

4 farver

PVD-belægningen, som - afhængig af lysets indstråling - skinner svagt med en silkeagtig glans, fås i farverne messing, kobber, titan og sort. Alle farverne giver ekstra spillerum for udformningen af indgangspartiet.

Siedle Steel

High-end-systemet Siedle Steel er kendt for sin elegante æstetik. Systemets kendetegn er dets usynlige fastgørelse, de fuldstændigt plane overflader af massivt metal og den præcision, hvormed alle kanter og udskæringer er tilvirket. Siedle Steel-anlæg planlægges og udfærdiges som unika efter ordregiverens fastlagte ønsker. Den elegante dørstation gør ethvert hjem smukt og giver indgangen et dynamisk og sofistikeret look. Steel-designet bringer materialets æstetik til fuld udfoldelse.

Siedle Classic

Siedle Classic er den moderne fortolkning af den klassiske dørstation: En frontplade af metal med højttalergitter og opkaldstryk - i design, teknik, materiale og forarbejdning udgør dette "state of the art". En helt særlig gennemført sensibilitet og norm for kvalitet. En kombination af teknik og design som emmer af luksus.

Se mere på www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...