Siedle gør det igen: Modtager tysk designpris

Annonce – Dato 24 nov 2020

Siedle IQ-svartelefonen vakte stor begejstring hos juryen til den tyske design prisuddeling 2021, hvor Siedle fik tildelt prisen ”Special Mention” i kategorien ”Fremragende Produktdesign”.

Siedle IQ-svartelefonen med German Design Award 2021

Med det attraktive design og evnen til at skabe forbindelse til femtiden belønnes Siedle IQ-svartelefonen med German Design Award 2021.

Prisvindende design

Det er ikke til stor overraskelse, at svartelefonens design fik prisen som et fremragende produktdesign. Designet er nemlig inspireret af Siedle HT 811’s svartelefon, som før har modtaget adskillige internationale priser og bevist sit værd. At designet endnu engang belønnes med en pris, er et stærkt bevis på Siedle-designets varige æstetik, gennemtænkte funktionalitet og enkle betjening.

"Attraktivt alternativ til et nyt system"

Udover fokusset på designet fremhævede juryen, at IQ-svartelefonen kan forlænge levetiden af et eksisterende anlæg og gøre det mobilt ved hjælp af en simpel opdatering:
”Med muligheden for at forbinde gamle dørkommunikationssystemer til smartphone via en app blev der skabt et attraktivt alternativ til helt nye systemer. En fantastisk løsning, hvor bekvemmeligheden ved gamle dørtelefonsystemer kan udvides på en forholdsvis enkel måde.

Og det er meget simpelt at installere Siedle IQ-svartelefon. Efter svartelefonen er eftermonteret, forbindes beboerens smartphone til Siedle app. Så er vedkommende ’good to go’ og i stand til at modtage døropkald uanset hvor, vedkommende befinder sig.

Siedle IQ-svartelefonen Siedle IQ-svartelefon belønnes til German Design Award

Et grønt udgangspunkt

Ved opdateringen med Siedle IQ-svartelefonen er den grønne tankegang placeret i højsædet. De eksisterende kabler genanvendes og en ny, kompleks installation undgås. Dørkommunikationssystemer helt tilbage fra 1952 kan gennemgå opdateringen og gøres mobile.

Læs mere om Siedle IQ-svartelefonen på: www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...