Siedle Classic betjener arkitekttegnede boliger i ny bydel i Aalborg

Annonce – Dato 18 Feb 2021

På arealet fra et gammelt fabriksanlæg blomstrer nye boligkomplekser og tilhørende Siedle dørtelefonanlæg op, der er designet med udgangspunkt i produkterne, som engang blev produceret på stedet.

Siedle Classic betjener arkitekttegnede boliger i ny bydel i Aalborg Gedigen kvalitet

 

Høkergården og Taffeltårnet er navnet på to af de bygninger, der i skrivende stund er ved at blive opført i den vestlige del af Aalborg i det gamle frabriksområde. Ved indgangspartiet i bygningerne er Siedle-løsninger valgt til at tage imod beboerne og deres gæster.

Spritten lever videre

Med Høkergården og Taffeltårnet har tanken været at værne om De Danske Spritfabrikkers bygningsarv og skabe nogle boligkomplekser, der trækker tråde tilbage til det ikoniske fabriksanlæg kaldet Spritten.

Fabriksanlægget har lige siden 1931 produceret tusindvis af blandt andet Høkersnaps og Taffel Akvavit på placeringen i Aalborg Vestby. Ifølge Per Jensen fra Erik Fals A/S, der er Siedle Studio Partner, har man med de valgte dørtelefonanlæg bidraget til at skabe associationer til Spritten.

 Spritten lever videre

”Ved hjælp af Siedle Classic har vi formået at leve op til kundens ønske, da vi med det produkt har været i stand til at skræddersy løsningerne. Via bestemte materiale- og farvevalg har vi fået den gamle spritfabrik til at leve videre gennem de nye boliger”, siger han.

For at videreudvikle Sprittens DNA har man valgt farven på dørtelefonerne i Høkergården ud fra den grønne farve fra Høkersnapsen. Ligeledes har man i Taffeltårnet valgt dørtelefonerne i rød som symbol på Taffel Akvavitten.

Gedigen kvalitet

Designet af den nye bydel har været båret af en særlig kvalitetspræget tilgang til byggeriet. Fokus har derfor været på gedigne materialer for at understrege Sprittens fortid som en solid virksomhed, der hviler på stolte traditioner. Hos Per Jensen har fokus som rådgiver for valg af dørkommunikation derfor også været at matche denne tilgang i dørkommunikations-løsningerne.

med Siedle er garanteret eksklusive produkter i en god kvalitet og et gennemtænkt design, at jeg er stolt af at være Siedle-partner

”Siedle Classic-anlæggene er med til at give bygningerne en kvalitetsmæssig værdi, idet vi har valgt materialet RAL-lakeret ædelstål, som er et meget holdbart og bæredygtigt materiale. Og så giver det generelt en designværdi, at vi har valgt en eksklusiv og arkitektonisk dørstation som Siedle Classic til at byde beboerne og deres gæster velkommen i bygninger, der også er arkitekttegnede”, siger han og fortsætter:

”Og det er netop fordi, man med Siedle er garanteret eksklusive produkter i en god kvalitet og et gennemtænkt design, at jeg er stolt af at være Siedle-partner”.

Byggeriet på Spritten er stadig i fuld gang, og inden længe påbegyndes byggeriet af Jubilæumshuset. Her vil Siedle også sørge for kommunikationen mellem ude og inde.

Læs mere om Siedle Classic på: www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...