Siedle Axiom: Et intelligent kommunikationscenter

Annonce – Dato 24 Apr 2018

Siedle deltager i Architect@Work med sit nye betjeningspanel

Siedle Axiom: Et intelligent kommunikationscenter

Siedle er europæisk markedsleder indenfor bygningskommunikation og vægter perfektion, innovation, holdbarhed og kvalitet frem for alt. Siedles designfilosofi er at skabe innovativt design med mennesket i fokus, hvor form og funktion går op i en højere enhed.

Siedle Axiom

Senest har Siedle udviklet og introduceret Siedle Axiom, et intelligent kommunikationscenter, som opfylder alle krav til moderne kommunikation. Med Axiom kan man, ud over at se og tale med gæster ved døren, eksempelvis skrue op og ned for lyset, ringe og bestille aftensmaden udefra eller styre temperaturen i boligen.

Planlagt i hver detalje

Siedle Axiom er omhyggeligt planlagt i alle detaljer. Den 7-tommer store touchskærm er udstyret med intelligente sensorer, der aktiverer displayet, når der er bevægelse i nærheden og automatisk tilpasser lysstyrken til lysforholdene. Betjeningsoverfladen kan konfigureres individuelt og har en zoomfunktion, der kan forstørre betjeningsknapperne på skærmen. Desuden kan hver model leveres med en trådløs modtager, der tillader talekommunikation og betjening af dørlåsen i hele huset.

Særskilt design

Det klare, men subtile design tilfører Siedle Axiom skulpturelle kvaliteter. Klare linjer og korte vinkler understreger den arkitektoniske karakter. Axiom er med sit skulpturelle og markante design udviklet til fritstående installation, men kan også leveres i en model til direkte montage på væggen eller på et møbel, hvis man foretrækker det.

Elegant finish med PVD

Siedle har desuden udviklet en række PVD-belægninger til deres dørtelefoner, der, i modsætning til en lakering, fremhæver det børstede specialståls struktur. Som resultat får dørstationerne en metallisk, fløjlsagtig og let skinnende overflade. ”PVD er en af de mest avancerede metoder inden for belægning,” forklarer Per Thomsen, direktør for Siedle Nordic, og uddyber: ”Den lever derfor op til selv de højeste kvalitetskrav, når det kommer til modstandsevne og beskyttelse.”

PVD-belagte overflader er derfor oplagte til de skandinaviske, omskiftelige vejrforhold, og derudover er de miljøvenlige og lette at rengøre.

Farver

Siedle Axiom fås i farverne signalhvid, perle-rubinrød og sortgrå. PVD-belægninger fås i changerende kobber, ædel messing, markant titan og sort.

Både Siedle Axiom og de nye PVD overflader kan opleves på Architect at Work, som finder sted i Forum i København i dagene 16. og 17. maj 2018. Åbningstid 11 – 18.

Yderligere informationer: www.axiom.siedle.com og www.siedle.dk,
tlf. 70 22 00 02.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...