Siedle Axiom – ”alt-i-en” Smart home-løsning

Annonce – Dato 7 jun 2018

Betjeningspaneler er der allerede nok af. Derfor har Siedle nytænkt kommunikationen og udviklet en enhed, som er anderledes: Siedle Axiom. Svartelefon, telefon og betjeningspanel kombineret i en form, som gør den smarte teknologi til en del af indretningen.

Et gennemtænkt produkt

Siedle Axiom henvender sig til kunder, som forventer det bedste. Siedle Axiom er udtænkt, konstrueret og udformet af specialister inden for bygningskommunikation, og det kan mærkes: På den fremragende akustik. På det trådløse telefonrør. På de intuitive taster. På de fleksible anvendelsesmuligheder.

Egenskaber

  • Intelligent kommunikationscentral til dørkommunikation, telefoni og betjening af Smart Home funktioner.
  • Analog og digital teknologi samlet i ét smart panel.
  • Individuelt og markant design, som afspejler den høje kvalitet og den avancerede teknologi.
  • Passende til forskellige situationer. Fås i forskellige modeller og farver.
  • Made in Furtwangen, Schwarzwald.

Markant design

Takket være den skulpturelle form stjæler Siedle Axiom al opmærksomhed. Uanset om den er monteret på væggen, bruges som bordenhed eller er fast installeret på et møbel, løser Axiom opgaven. Alle varianter fås i farverne: diskret i sortgrå, moderne i signalhvid eller som kontrast i perlerubinrød.

Betjening

Betjeningen af de mangfoldige funktioner sker primært via den digitale overflade på 7” touchskærmen. Softwarens symboler og ikoner er nemt forståelige og oplyser tydeligt om den aktuelle status og de betjeningsoptioner, der kan vælges. Ligeså entydige er de to taster, som giver direkte adgang til de vigtigste dørfunktioner.

Siedle og Jung: din SmartHome – løsning

En Smart Gateway forbinder Siedle Axiom med Siedle In-Home bus samt med IP-udstyr i det lokale netværk. Forbindelsen til IP-netværket giver et stort antal tilslutningsmuligheder, f.eks. til Siedle app og til bygningsautomation med KNX. Dermed er det både muligt at oprette forbindelse til almindelig telefoni, til Siedles systemenheder og at betjene bygningsautomationens mange forskellige funktioner.

KNX-teknologi fra JUNG er et enkelt og energieffektivt system, der opfylder fremtidens krav til ”smart home”. KNX giver mulighed for at styre ting som belysning, temperatur, persienner, tv og andre hjemmefunktioner, alt sammen med et tryk på en knap, hvilket gør hverdagen både behagelig og sikker. Det samme gør sig gældende, når hjemmet forlades.

Med et tryk på en knap kan man være sikker på, at lyset slukkes, gardinerne trækkes for, varmen sænkes og alarmsystemet aktiveres.

Siedle og JUNG: To specialister, ét system

Siedle, som specialist i bygningskommunikation, og JUNG, som specialist i bygningssystemteknik, forener deres kræfter, så moderne teknologi forenes med smukt design. Med andre ord en totalløsning til comfortable living.

Se mere på www.siedle.dk eller ring: tlf. 70 22 00 02.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...