Ribe Jernindustri træder ind i en ny æra

Annonce – Dato 19 okt 2017

Hudevad Radiators’ store vidensunivers rulles ud på ny hjemmeside

Ribe Jernindustri træder ind i en ny æra

Ribe Jernindustri træder ind i en ny æra

Det nye Ribe Jernindustri rulles ud på www.hudevad.com.

I 170 år har Ribe Jernindustri produceret radiatorer i Ribe, bl.a. under navnene RIOpanel og Hudevad, og det planlægger virksomheden at gøre 170 år endnu. Men nu er det orange R blevet udskiftet med det blå Hudevad Radiators logo på alle eksportmarkeder, og et helt nyt vidensunivers er under opbygning på hjemmesiden.

”Hudevad har traditionelt altid kombineret godt håndværk, skandinavisk og rent design, og fantastisk funktionalitet. I vores tidsalder handler det ikke længere kun om radiatoren, men også om ansvarlig opvarmning, grøn energi, og komfortabel varmedistribution. Det er det, der har lagt grundlag for det nye Hudevad Radiators” siger Jesper Friis fra Hudevad Radiators.

Hudevad Radiators har skabt et helt nyt univers online på www.hudevad.com. Hjemmesiden indeholder som udgangspunkt en præsentation af produkterne, teknisk information, og kontakt til support og kundeservice, men et kæmpe vidensunivers er under opbygning.

”Vi har udpeget vores vigtigste fokusområder og udviklet nogle segmenter, hvor vi har stor erfaring i at specificere og rådgive arkitekter, ingeniører og installatører. Al mulig tilgængelig viden om varme, indretning med radiatorer og energi-effektivitet indenfor de enkelte segmenter stilles til rådighed for alle parter indenfor byggeriet på den nye hjemmeside,” siger Jesper Friis.

Segmenterne består af undervisningsbyggeri, sundhedsbyggeri, historiske bygninger, privatbyggeri, hoteller, og kontorbygninger, der hver især har et katalog med relevante problemstillinger omkring opvarmning af netop dette segment, samt mulige løsninger. Derudover er de to resterende segmenter, facade-opvarmning, og speciallavede løsninger, under udvikling.

www.hudevad.com blev rullet ud på alle eksportmarkeder i september, og eksisterer lige nu kun på engelsk, men den danske hjemmeside forventes at gå live i slutningen af året.

Referenceprojekter fra Hudevad Radiator Design

Hotel Opus, Horsens

Hotel Opus, Horsens

Nybygning | Horsens | 160 Mio.Kr

Nybygning af hotel/motel svarende til 4 bygninger i Horsens med 131 lejlighed...

IHA Ingeniørhøjskolen i Aarhus

IHA Ingeniørhøjskolen i Aarhus

Indv.renovering | Aarhus | 50,0 Mio.Kr

Indv.renovering af universitet i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er und...

Livsrum, Kræftrådg. i Vejle

Livsrum, Kræftrådg. i Vejle

Nybygning | Vejle | Ansl. 24 mio.kr.

Nybygning af sundheds-/lægehus i Vejle på 3 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Udbygning af Panum Instituttet - Mærskbygningen

Udbygning af Panum Instituttet - Mærskbygningen

Nybygning | København | 1542,9 Mio.Kr

Nybygning af undervisning & institution i København på 14 etager . Selve bygg...