IHA Ingeniørhøjskolen i Aarhus

Indv.renovering af universitet i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2010 til en anslået udgift på 50,0 mio.kr med et brutto areal på 8700 m².

Bygherren er Feas Bolig P/S Forskningsfondens Ejendomsselskab FEAS og som arkitekt er valgt C.F. Møller A/S Aarhus. Projektet udføres i form af fagentreprise .

Kigger vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprojektet i Byggefaktas database, finder vi for eksempel Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S som har deltaget som konstruktør ,som ventilationsentreprenør er Bravida Danmark A/S og Bravida Danmark A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Kemp & Lauritzen A/S.

I december 2011 slog IHA Ingeniørhøjskolen i Århus dørene op til 9.000 m2 nye lokaler på Katrinebjerg. Her bliver 3.000 studerende og forskere dagligt budt velkommen af en moderne arkitektur, der leger med lys og linjer.
Nybyggeriet er præget af store vinduespartier fra både loft og sider. Netop de store vinduespartier stillede krav til husets opvarmning. Vinduespartierne strækker sig fra gulv til loft og giver derfor udfordringer med kuldebroer.
Ribe Jernindustri har leveret RIOpanel-radiatorer til hele byggeriet. Klasselokaler, gangarealer, fællesrum mv. er indrettet med RIOpanel Plan, LK og Integra.

 
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Referenceprojekter fra Hudevad Radiator Design

Bodil Eskesen Centret

Bodil Eskesen Centret

Nybygning | Glostrup | 28 mio.kr

Nybygning af fælleshus-/sal svarende til 1 bygninger i Glostrup med 11 lejlig...

Skolecenter Jetsmark

Skolecenter Jetsmark

Nybygning | Jammerbugt | 152 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Jammerbugt på 2 etager . Selve byggeriet er...

Hotel Opus, Horsens

Hotel Opus, Horsens

Nybygning | Horsens | 160 Mio.Kr

Nybygning af hotel/motel svarende til 4 bygninger i Horsens med 131 lejlighed...

Udbygning af Panum Instituttet - Mærskbygningen

Udbygning af Panum Instituttet - Mærskbygningen

Nybygning | København | 1542,9 Mio.Kr

Nybygning af undervisning & institution i København på 14 etager . Selve bygg...