Qatar, Manhattan, Vienna, Fossil og Nayla

Annonce – Dato 31 okt 2017

Nye, unikke og levende Dekton®-farver

Qatar, Manhattan, Vienna, Fossil og Nayla

Qatar, Manhattan, Vienna, Fossil og Nayla

Nye, unikke og levende Dekton®-farver

Dekton®, den innovative ultrakompakte overflade fra Cosentino til arkitektur- og designverdenen, udvider sit sortiment af farver med lanceringen af fem nye unikke og pulserende toner:

Qatar, Manhattan og Vienna
er de nye farver i Dekton® XGloss serien, en familie af polerede ultrakompakte overflader, der tilbyder en ekstraordinær, krystalklar finish, og som har unikke fysiske og tekniske egenskaber. Qatar har en blank beige tone, inspireret af ørkenens skønhed. Farven har en naturlighed og varme, der matcher med alle typer materialer. Manhattan har en dyb, lysende grå farve, der skaber en moderne og funktionel atmosfære, i perfekt kontrast til andre toner og teksturer. Vienna har en kornet, blank hvid tone, der skaber klarhed og bredde. Ideel til opbygning af lysfyldte rum.

Fossil og Nayla
er de nye farver i Dekton® Natural kollektionen, inspireret af naturens skønhed og naturstenens intrikate mønstre. Fossil er en broget grå sten med forstenede organismer fra urtiden. Det plettede mønster bringer naturen ind i rummet. Nayla er defineret som en granuleret mat hvid farve, der giver klarhed og bredde i et dekorativt miljø.

Med disse nye tilføjelser omfatter Dekton®-kollektionen nu mere end 40 forskellige produkter, grupperet I syv kollektioner: Solid Collection, Natural Collection, Tech Collection, Wild Collection, XGloss Solid Collection, XGloss Natural Collection og XGloss Basiq Collection.

Produkt
Dekton® produceres af sofistikerede råmaterialer, der også anvendes ved fremstillingen af glas-, porcelæns- og kvartsoverflader. Dekton® er et materiale med unikke karakteristika og uendelige anvendelsesmuligheder, såsom bordplader, gulvbelægning, indendørs beklædning samt facader. Dekton® kan genskabe enhver form for materiale med et højt kvalitetsniveau.

Formater og egenskaber
Dekton® fremstilles i store formater (op til 320 cm x 144 cm) og i tykkelserne 0,8 cm, 1,2 cm og 2 cm. Materialet modstår UV-stråler, ridser, pletter og termisk chok og har meget lav vandoptagelse.

XGloss Natural Collection er blevet tilkendt Red Dot Award: Product Design 2016 samt Architectural Digest Great Design Award i 2017.

Se mere på www.dekton.dk eller www.cosentino.com

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 112

 

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...