Purmo becomes Purmo

Annonce – Dato 11 Aug 2020

PURMO, der er synonymt med høj kvalitet og pålidelighed, skitserer en stærk retning fremad for bedre at kunne imødekomme behovene i en verden i forandring. Purmo har forpligtet sig til at levere bæredygtige indeklima-komfortløsninger.

Denne fulde systemtilgang er designet til at optimere ydelsen og skabe mere komfortable, energieffektive løsninger.

komfortable, energieffektive løsninger

Om Purmo

Purmo er en førende leverandør af bæredygtige indeklimaløsninger. Deres varme- og kølesystemer er designet til at give optimal komfort og effektivitet. Purmo stræber konstant efter at udvikle indeklimaløsninger, der giver optimal komfort og energieffektivitet. Purmo-løsninger er designet til at bidrage til bedre trivsel og samtidig reducere presset på verdens ressourcer.

Produkter

Purmo radiatorerne er særdeles velegnede i moderne varmeanlæg. Radiatorerne har lavt vandindhold, stor konvektionsflade og dermed hurtig reaktionstid, hvilket giver en god energiøkonomi.

Typer:

  • Panelradiatorer
  • Vertikale designradiatorer
  • Sektionsradiatorer
  • Bænkradiatorer
  • Konvektorer
  • Håndklæderadiatorer
  • Gulvkonvektorer

Purmo’s fire udviklingsmål:

Forbedret effektivitet

Ved hjælp af avancerede styringsteknikker til HVAC-systemer kan de reguleres helt nøjagtigt og dermed opnå den højeste grad af energieffektivitet.

Bedre integration

Ved at levere komplette løsninger frem for blot komponenter kan Purmo tilbyde indeklimakomfort med flere muligheder for optimering af ydeevnen. Optimering af den hydroniske distribution i et eksisterende system kan i gennemsnit reducere energiforbruget med op til 30 %. Ved at kombinere forskellige varmeafgivere i et varmesystem med lav temperatur får man det rigtige produkt til det rum, hvor det fungerer bedst. En sådan kombination kan omfatte radiatorer under vinduer, håndklædevarmere og gulvvarme til badeværelser, der alle er forbundet og styret individuelt af et højeffektivt hydronisk system.

Arbejd smartere

I dag defineres 90 % af byggeomkostningerne i planlægningsfasen. Derfor tilbyder Purmo at støtte processen med en lang række tilbud for at gøre hverdagen nemmere og øge effektiviteten. Det omfatter blandt andet serviceydelser til BIM-processer, interne tegninger og beregnings- og tilbudsværktøjer.

Reduktion af miljøpåvirkningen

80 % af miljøpåvirkningen fra varme- og køleprodukter forekommer i fremstillingsfasen. Purmos stålradiatorer er alle ekstremt holdbare og 100 % genanvendelige efter brug. Derudover anvender Purmo genbrugsmessing og messing med lavt blyindhold.

Yderligere information:

www.purmo.dk, tlf. 75 55 56 11, e-mail: info@purmo.dk