Compact Ventil Flex: Radiatoren, der udmærker sig ved sin fleksibilitet

Annonce – Dato 25 maj 2023

Det er ikke noget nyt, at vores panelradiatorer fås i forskellige dimensioner, farver og designs. Compact Ventil Flex tilfører imidlertid noget nyt med hensyn til personlig tilpasning og fleksibilitet, fordi ventilpositionen kan vælges frit. Det gør det nemt for dig at skifte placeringen af radiatorventilen fra højre til venstre og dermed sikre en særligt problemfri og hurtig montering.

purmo radiator

Den gyldne middelvej

Compact Ventil Flex er baseret på den gennemprøvede 6-forbindelsesteknologi og har et centralt placeret integreret ventilsæt, der nu gør det muligt at skifte ventilen fra højre til venstre. Det giver maksimal fleksibilitet i både planlægning og installation, fordi midtertilslutningen forenkler placeringen af rørene under byggeriet eller renoveringen.

Derudover gælder det samme tilslutningsmål for alle flerplade-radiatorer, så alle rørene i varmesystemet nemt kan samles på forhånd og installeres ved hjælp af Purmo-installationspladen uden at skulle montere radiatorerne.

purmo

3 forskellige designs

Compact Ventil Flex fås i 3 forskellige designs. CVF Plan har en flad forside, der giver en elegant og moderne finish. Til dem, der foretrækker lidt mere struktur, fås CVF med profileret design og CVF Ramo med en finprofileret front. Hvert af disse design fås i en række forskellige dimensioner og farver, så det er meget nemt at vælge den Compact Ventil Flex-radiator, der passer perfekt ind i rummets indretning.

panelradiator fra purmo

Klar til levering

CVF står ikke kun for de højeste standarder med hensyn til udseende, fleksibilitet, ydeevne og nem installation. Den giver også mulighed for en betydeligt kortere leveringstid. I stedet for at skulle vente på en specialordre på en venstre-version kan du bruge den samme radiator til både højre og venstre ventil takket være den frit valgbare ventilposition og få Compact Ventil Flex-radiatoren i gang på ingen tid. En stor fordel for både private boliger og erhvervsbygninger som f.eks. kontorer, hoteller, skoler m.m.

Compact Ventil FlexCompact Ventil Flex PlanCompact Ventil Flex Ramo

Læs mere på vores hjemmeside