Moderne og bæredygtige varmeløsninger i alskens former og farver

Annonce – Dato 17 Dec 2021

Purmo er leveringsdygtige både inden for diskrete varmeløsninger som gulvkonvektorer og smukke designradiatorer, der kommer i en bred vifte af former, stilarter og farver.

der kommer i en bred vifte af former, stilarter og farver

Purmo er førende leverandør indenfor omkostningseffektive og moderne varmeløsninger i flotte og mangfoldige designs og farver. Fælles for Purmos store sortiment af radiatorer, konvektorer og andre varmeløsninger er bæredygtighed og et design der er med til at give optimal komfort og effektivitet. Gennem de sidste 40 år har radiatorerne hos Purmo gennemgået en kolossal udvikling, og udtrykket og designet er i dag milevidt fra de traditionelle varmeelementer. De største fordele ved radiatoropvarmning er pålidelighed, energieffektivitet og termisk komfort. Moderne radiatorer fungerer fint i lavtemperatursystemer, hvilket er en fordel især i renoveringsprojekter, hvor radiatorer og konvektorer giver den hurtigste, mest komfortable og energieffektive opvarmning.

Radiatorer har desuden den fordel i moderne hjemmeindretning, at de effektivt modvirker kuldebroer fra vinduerne.

Radiatorer har desuden den fordel i moderne hjemmeindretnin

Konvektorer og radiatorer som designelementer

Mulighederne med Purmos radiatorer og gulvkonvektorer er mange. Om man er til en diskret varmeløsning eller en mere synlig radiator, der præger rummets stil og understøtter det arkitektoniske udtryk, så har Purmo løsningen.

Med nedbyggede gulvkonvektorer får man en meget æstetisk, næsten usynlig varmeløsning, hvor kun risten i gulvet er synlig. Purmos løsning er blandt andet ideel til dagens arkitektur med store vinduer og smukke lysindfald. Med gulvkonvektorerne fra Purmo slipper man for kuldenedfald uden at gå på kompromis med udtryk og æstetik. Ristene i denne løsning fås i en række forskellige designs og materialer som bøg, eg, metal etc.

Modsat kan designradiatorerne være med til at bidrage til rummets stil og udtryk. Designradiatorer appellerer til forskellig smag og behov. Designradiatorer findes i flere versioner, som vertikale løsninger, sektionsradiatorer og lave konvektorer. De kommer i en bred vifte af former, stilarter og kan leverer i mere end 70 forskellige farver.

Modsat, kan designradiatorerne være med til at bidrage til rummets stil

Nordens første ultraeffektive lavtemperaturradiator

Blandt Purmos panelradiatorer, findes lavtemperaturradiatoren Ulow E2. Ulow E2 er Nordens første ultraeffektive lavtemperaturradiator drevet af E2-teknik. Denne model er yderst nem at betjene og fungerer ved ultralave systemtemperaturer og afgiver både stråle- og konvektionsvarme (via integrerede ventilatorer).
Ved hjælp af de indbyggede ventilatorer fordeles konvektionsvarmen bedre i rummet, og derfor kan fremløbstemperaturen være lavere.

tilførselstemperaturen være lavere

Den innovative E2-teknik medfører, at styringen automatisk skifter mellem statisk og dynamisk drift efter behov. Statisk funktion betyder, at radiatoren fungerer som en almindelig radiator, mens dynamisk drift betyder, at de indbyggede blæsere aktiveres, hvilket forbedrer varmeafgivelsen betydeligt. Helt enkelt en intelligent turbofunktion.

De indbyggede blæsere arbejder lydløst og øger radiatorens effekt ved en øget konvektion på op til 80 %. Ulow E2 er en perfekt løsning til villaer og nye bebyggelser samt hvor der er behov for renovering.

Specielt i forbindelse med en ændring af husets varmekilde fra f.eks oliefyr til varmepumpe er Ulow E2 meget velegnet, grundet dens høje ydelse ved lave fremløbstemperaturer, som er aktuelt ved varmepumper. Oftest falder fremløbstemperaturen ved oliefyr fra 70-80 grader til 40-50 grader ved varmepumper.

Ulow er især udviklet med tanke på lave fremløbstemperaturer, men kan også bruges hvor der er behov for ekstra hurtig opvarmning. Radiatoren styres via et betjeningspanel, hvilket giver nem og bekvem betjening. Ulow lavtemperaturradiator er en holdbar løsning, der skaber den perfekte balance mellem energieffektivitet, æstetik og fleksible monteringsmuligheder - uanset om det er et nybyggeri eller et renoveringsprojekt.

Ulow kan tilsluttes alle varmekilder med en fremløbsreturtemperatur på op til 60°C fx kondensationskedler og højeffektive varmekedler. Modellen er derfor den mest avancerede og fleksible radiator, som kan kobles til alle typer varmekilder. En sand innovation inden for sektoren. Derfor kan den også på bæredygtig vis kombineres med varmepumper.